Facebookpixel Matkasse för 2 personer | Originalkassen 4 för 2 | Middagsfrid®

KICKSTARTA HÖSTEN! Just nu får du 35% rabatt på dina två första matkassar med koden GODAVANOR35. Läs mer om erbjudandet här..

Originalkassen 4 för 2

4 middagar för 2 personer

Rabattkoden kunde inte tillämpas!

Originalkassen 5 för 4 matkasse middagsfrid

Matkassen för det mindre hushållet

  • Klassiskt och välsmakande
  • Recept som är hälsosamma
  • Mycket grönsaker i säsong

ord.pris:

ditt pris:

Menyer

Matkasse för två personer

Även mindre hushåll kan ha en stressig vardagssituation där matlagningen inte alltid kan prioriteras. Därför har vi färdiga matkassar med hälsosamma och goda recept för två personer här på Middagsfrid. Här hittar du vår originalkasse med fyra middagar anpassade för två. Alla recept är beräknade för enbart två personer, något som annars kan vara svårt att hitta. Den här kassen passar lika bra för dig som bor själv och vill ha matlådor att ta med till jobbet eller för att frysa in.

Matkasse för två personer med högkvalitativa råvaror

När vi komponerar våra matkassar utgår vi enbart från de allra bästa råvarorna. Vi vill göra det enkelt att äta gott och hälsosamt.

De fyra middagarna i vår matkasse för två personer innehåller kött, fisk, fågel och vego. På så sätt får du en varierad kost. Det här är maträtter som fungerar lika bra till vardags som till helg. Du kan alltid se vilka maträtter som ingår under kommande fyra veckor på vår hemsida. Det ger dig gott om tid att planera för vilka veckor du önskar leverans, om du inte vill ha en matkasse varje vecka.

Kött och fågel du får i vår matkasse för fyra dagar är alltid svenskt. Recepten brukar också vara anpassade efter säsong för att vi ska kunna använda så mycket svenska grönsaker som möjligt. Vår receptkreatör Sussie skapar inspirerande recept regelbundet för att du alltid ska få nya rätter i matkassen.När det kommer till mejeriprodukter tänker vi hälsosamt och gärna ekologiskt. Vi vill ha ingredienser från djur som behandlas väl och som även tillverkats med klimatet i åtanke. Därför väljer vi ofta att använda växtbaserade produkter istället för animaliska, vilket även är väldigt bra för hälsan. Även vår fisk är noga utvald med information från Världsnaturfondens fiskguide. Du hittar aldrig rödlistad fisk när du beställer en matkasse från oss.

Fördelar med originalkassen för två personer

Om du vill ha en billig matkasse för två är det här ett utmärkt alternativ. När du påbörjar en prenumeration väljer du om du vill ha leverans varje eller varannan vecka. Du kan också avboka kommande kassar med minst nio dagars framförhållning. Våra matkasseprenumerationer har ingen bindningstid.

En fördel med en matkasse, även för mindre hushåll, är att det är tidsbesparande. Det minskar tiden du behöver lägga på planering samt att du kan göra mindre inköp på egen hand. Veckans övriga tre dagar kan du planera utifrån våra veckomenyer för att undvika liknande rätter flera dagar i rad.

Med våra matkassar får du mer tid över för det du tycker om. Kanske tränar du varje dag efter jobbet och känner att matlagningen tar för mycket tid, men du vill ändå kunna äta bra. Kanske spenderar du hellre tid med din partner eller din rumskamrat, då är färdiga matkassar för två personer också hjälpsamt.

Våra matkassar kräver inga större förkunskaper eller att du måste vara duktig i köket. Recepten är oftast enkla, men givetvis med god smak. På så sätt fungerar det här alternativet också perfekt för dig som inte tycker om att laga mat. Vi tycker att alla har rätt att äta bra mat.

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar det att köpa matkasse?

När du hittar den matkasse du vill köpa fyller du i din adress för att se om vi levererar till dig. Du fyller sedan i information och startar automatiskt en prenumeration. Eftersom vi inte har någon bindningstid behöver du inte köpa fler matkassar om du inte vill. Betalning sker via Klarna.

Hur fungerar det att prenumerera på matkasse?

När du prenumererar på matkasse får du kontinuerligt din kasse hemlevererad, antingen varje eller varannan vecka beroende på ditt val. Du kan avboka en kasse senast nio dagar innan leverans. Betalningen blir dragen automatiskt vid leverans eller så får du en faktura om du valt det alternativet.

Vilka dagar levereras matkassarna?

Vi erbjuder leverans av matkassar på söndagar, måndagar och tisdagar. Vilken dag din kasse blir levererad beror på var i landet du bor.