Vilken matkasse passar dig?

Frukostkassen

295 kr

Prova-på-pris, Ord.pris 395 kr

Få en skön start på dagen med Frukostkassen som bl.a. innehåller, noga utvald granola, ekologiska ägg, bröd, fina pålägg, juice, fil och andra varor som du och din familj kan tänkas behöva på frukostbordet.

Frukostkassen är en tilläggsprodukt och levereras endast tillsammans med din matkasse.

Fruktkassen

99 kr

Prova-på-pris, Ord.pris 145 kr

Hur skönt är det inte att ha en vacker skål frukt hemma? Fruktkassen innehåller ca 3- 3,5 kg frukt med stort fokus på ekologiskt. Bananerna är dessutom alltid KRAV-märkta. Ett perfekt mellanmål som dessutom är nyttigt.

Fruktkassen är en tilläggsprodukt och levereras endast tillsammans med din matkasse.

Melliskassen

99 kr

Prova-på-pris, Ord.pris 145 kr

Melliskassen är som en livboj mellan lunch och middag. Ett gott, nyttigt och snabbt mellanmål som är lätt att få i sig när morrtimmen närmar sig. Den där stunden varje eftermiddag då energin och fantasin tar slut. Varje kasse innehåller ett lättlagat recept som kan förberedas inför kommande vecka. Innehållet består till hälften av EKO-varor och ska räcka till 5-7 portioner. Bars, smoothies, energibollar och andra nyttiga mellanmål som inte bara smakar gott, utan även kan ätas med gott samvete. Vi vill hjälpa till att hitta den där extratiden. Tid för matlagningen och tid för varandra. Vi vill göra vardagen lite lättare och underlätta jakten på lite mer middagsfrid, helt enkelt.

Din första matkasse från 295 kr

"Har provat de flesta kassar och denna håller riktigt hög klass!"
– Tam Ara

Boka idag

Privacy policy, cookies och villkor. Bli affiliate.