Om oss

Om oss

historik och kontaktuppgifter

Middagsfrid är världens första färdigplanerade matkasse med recept. Kicki, 3-barnsmor och missionär inom matkvalitet, kom på idén i maj 2007 och la grunden till en bransch som nu finns i nästan hela världen. Det är vi otroligt stolta över!

Kontakta oss

Kontakt

via telefon och mail

Vi har generösa öppettider på telefon nr 08‑55 117 118 och vi försöker svara inom 24 timmar på e-post [email protected] Alla vi som jobbar på Middagsfrid och våra kontaktuppgifter hittar du här. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kicki i kök

Om Kicki

grundare av Middagsfrid

Kicki är Middagsfrids ledstjärna och hennes hållbara vision och kamp för en bättre matvärld genomsyrar allt vi gör. Lär känna Kicki och följ hennes matrevolution i sociala medier.

Christoffer, Kicki, Therese (svartvit)

Storyn

sedan 2007

Vår första matkasseleverans kördes ut på prov av Kicki själv. Det var en varm söndagskväll i augusti 2007 och leveranserna gick till grannar och bekanta. Sedan dess har vi hunnit leverera över en miljon portioner mat till familjer runt om i Sverige och till och med tagit oss över Atlanten.

Middagsfrids matkasse är klimatsmart

Hjälp oss

göra världen lite bättre

På varje tallrik finns en vilja att göra världen lite bättre. Vi undviker palmolja som skövlar regnskog samt bojkottar rödlistad fisk från utrotningshotade bestånd. Ingen mat ska slängas. Vi ser till att den doneras till behövande familjer. Vi kämpar för en bättre matvärld och vår ideologiska drivkraft är stark!

Jobba hos oss_FB

Jobba hos oss

Rekrytering av lediga tjänster

Vill du vara en del i att forma hur familjer i Sverige äter? Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök.

Kicki Theander

Pressrum

kontaktperson och bilder

Kicki Theander

e-post: [email protected]
tel: 073-728 11 48

Din första matkasse från 299 kr

"Maten är alltid så god, lagom lätt att laga och bra råvaror"
– Anna Palmblad, Bromma