Om oss

Middagsfrid är världens första färdigplanerade matkasse med recept. Kicki, 3-barnsmor och missionär inom matkvalitet, kom på idén i maj 2007 och la grunden till en bransch som nu finns i nästan hela världen. Det är vi otroligt stolta över!

Kontakt via telefon och mail

Vi har generösa öppettider på telefon nr 08‑55 117 118 och vi försöker svara inom 24 timmar på e-post [email protected] Alla vi som jobbar på Middagsfrid och våra kontaktuppgifter hittar du här. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Om Kicki, grundare av middagsfrid

Kicki är Middagsfrids ledstjärna och hennes hållbara vision och kamp för en bättre matvärld genomsyrar allt vi gör. Lär känna Kicki och följ hennes matrevolution i sociala medier.

Läs mer om Kicki

Storyn sedan 2007

Vår första matkasseleverans kördes ut på prov av Kicki själv. Det var en varm söndagskväll i augusti 2007 och leveranserna gick till grannar och bekanta. Sedan dess har vi hunnit leverera över en miljon portioner mat till familjer runt om i Sverige och till och med tagit oss över Atlanten.

Jobba hos oss

Vill du vara en del i att forma hur familjer i Sverige äter? Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök.

Lediga tjänster

Press och medier

Kontaktperson

Kicki Theander

[email protected]

Pressfoton

Din första matkasse från 299 kr

"Varje dags mat är som om vi har en liten fest hemma!"
– Andréa Persson, Åkersberga

Boka idag

Privacy policy, cookies och villkor. Bli affiliate.