Facebookpixel Fruktkassen - Middagsfrid färdigplanerade Matkassar

KICKSTARTA HÖSTEN! Just nu får du 35% rabatt på dina två första matkassar med koden GODAVANOR35. Läs mer om erbjudandet här..

Fruktkassen

Att äta frukt och grönt är bra för både vuxna och barn. I vår stressade vardag kan det vara svårt att hinna med allt och kanske väljer du att prenumerera på en matkasse för att slippa besöka affären så ofta.

Hos oss på Middagsfrid kan du välja till att få en fruktkasse med i din leverans av matkasse. Då får du inte bara middagarna ordnade, utan även ca tre kg frukt som kan ätas som mellanmål under dagarna. Ord. pris 145 kr


V. 42:

Päron

Ananas

Satsumas

Äpplen

Med reservation för ändringar.


V. 43:

Apelsin

Satsumas

Kiwi

Äpplen

Med reservation för ändringar.


V. 44:

Apelsin

Satsumas

Kiwi

Äpplen

Med reservation för ändringar.


V. 45:

Apelsin

Cantaloupemelon

Grapefrukt

Äpplen

Med reservation för ändringar.

Smidig fruktkasse prenumeration

Det finns inte möjlighet att bara prenumerera på vår fruktkasse utan den går bara att köpa som ett tillval till våra middagskassar. Vår tanke bakom fruktkassen är att du ska slippa besöka affären för att storhandla, samt att du inte heller behöver bära hem tunga påsar med frukt. I vår kasse med frukter får du mellan 3 och 3,5 kg frukt för en vecka. Det kan fylla upp din fruktskål flera gånger om.

Att prenumerera på vår fruktkasse är extra förmånligt om du har barn som behöver ha frukt med sig till skolan dagligen. Eftersom vi varierar innehållet i vår fruktkasse prenumeration tröttnar ni inte heller på frukterna. På vår hemsida kan du alltid se vilken frukt som ingår i kassen i fyra veckor i förväg. På så sätt kan du enkelt välja bort fruktkassen om den innehåller sådant du inte vill ha eller tycker om.

Marknadens bästa frukter

Vi tummar aldrig på kvaliteten, oavsett om det gäller våra middagskassar eller vår fruktkasse. Vårt största fokus ligger på ekologiska frukter, så du kan räkna med att majoriteten av frukten du får är ekologiskt odlad. Det innebär att de inte är besprutade med giftiga insektsmedel eller ogräsmedel. Samtidigt är de ekologiska frukterna bättre för klimatet, och även för dig och din familj.

De bananer som medföljer i vår fruktkasse är dessutom alltid KRAV-märkta.

Att äta frukt till mellanmål ger ett bra tillskott av naturligt socker och för att lyxa till det kan du blanda de olika frukterna till en god fruktsallad. Då kommer barnen verkligen ha ett mellanmål att se fram emot. Bland de frukter du brukar få i vår kasse finns bananer, apelsiner, kiwi, ananas, småcitrus och äpplen.

Förenkla vardagen ytterligare med Middagsfrids fruktkasse

Tanken med att ha en matkasse är att göra vardagen lite enklare. Utökar du sedan med en fruktkasse blir det ännu lättare att hinna med allt som ska göras under veckan. Dessutom kan du alltid räkna med att du får frukt av allra högsta kvalitet när du handlar från oss på Middagsfrid.

Inga saker du köper från oss har transporterats till Sverige med flyg. Det gäller även vår frukt. Alla våra transporter hem till dig är dessutom klimatkompenserade. Vårt mål är att nå ett nettonollutsläpp. För att uppnå det väljer vi grön el, fossilfria lastbilar och moderna vitvaror. Genom att välja oss tar du också ett steg i rätt riktning mot hållbarhet och ett bättre klimat.

För att köpa vår fruktkasse startar du en prenumeration på någon av våra matkassar. Vi har bland annat snabba, vegetariska, flexitarianska och lättlagade matkassar för ett varierat antal personer och med olika antal middagar. Du kan sedan välja att lägga till vår fruktkasse, samt vårt andra tillval som är en mellanmålskasse. Fruktkassen levereras sedan samtidigt som din matkasse och du kan avboka den de veckor du inte vill ha den. Avbokning måste ske minst nio dagar i förväg.

Vanliga frågor och svar

Kan jag beställa bara er fruktkasse?

Nej, den är ett tillval som du kan få levererad i samband med din vanliga matkasse.

Hur många olika frukter får jag i kassen varje vecka?

Du får fyra olika frukter till en sammanlagd vikt av mellan 3 och 3,5 kg. På vår hemsida kan du se vilka frukter som ingår varje vecka, med reservation för ändringar.

Kan jag själv välja leveranstid och leveransdag för min matkasse?

Nej, vi levererar söndagar, måndagar och tisdagar. Vilken dag du får leverans beror på var du bor. Leveransen sker mellan klockan 17.00 och 22.00 och du kan inte välja något exakt klockslag. På vissa orter erbjuder vi också leverans på eftermiddagen.

Vilka betalmetoder erbjuder ni?

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder via dem kortbetalning, direktbetalning via bank samt fakturabetalning.