Vad tycker kunderna?

Vad tycker kunderna om oss? Maria Elo bor i Stockholm och har använt vår tjänst i flera år, hon har faktiskt tagit emot över 200 kassar från oss! Hon kontaktade oss nyligen för att berätta vad hon och och hennes familj tycker om Middagsfrid. Och hur maten har påverkat deras hälsa.


Jag är en helt vanlig familje-mamma som jobbar på fackförbundet Unionen i Stockholm. Fritiden ägnar hela familjen mycket tid åt ishockey. Med en son som tränar ishockey på elitnivå och att själv också hitta utrymme för träning, så behöver man hitta bra lösningar i vardagen. Så att man orkar och hinner med allt man vill göra. Att hitta en bra lösning för att alltid ha god och nyttig mat hemma, har varit en viktig del i att få ihop livspusslet.

Kunder i flera år

Vi gillar verkligen mat och att även laga mat! Men livspusslet är ganska ansträngt med två heltidsarbetande vuxna och en 15-åring som tränar så pass mycket. Därför gillar vi verkligen det här konceptet med att någon annan redan har gjort jobbet åt oss. Vi får hem bra råvaror och goda recept. Vi har varit kunder i flera år och har även testat andra matkasseföretag, men vi återkommer alltid till Middagsfrid. Ni är helt enkelt bäst enligt oss. Dessutom tycker hela familjen att maten och recepten har blivit godare och godare genom åren!

Halva grejen är att få hem bra råvaror

Vi har nästan alltid haft Originalkassen med 5 middagar för 4 personer. Vi älskar verkligen den lyxiga helgmiddagen som man får hem i den här kassen varje vecka! Vi har alltid brottats lite med vegetarisk mat men nu med den här kassen har vi ändå blivit mer nyfikna på det och är väldigt nöjda med att äta en vegetarisk rätt i veckan som vi får hem i kassen. Det är inte alltid just den vegetariska rätten går hem hos alla i familjen, men då kan vi själva modifiera den så att det passar oss. Halva grejen är att man får hem bra råvaror, så får man ibland själv vara lite kreativ med det man har fått!

Det bästa med Middagsfrid

Det är väldigt bra råvaror man får hem, man märker att ni har bra leverantörer. Vi tycker också att det är så bra att ni har koll på tillsatser och e-nummer. Vi uppskattar även att man får hem så mycket goda grönsaker och såklart att allt alltid är färskt, det känns så lyxigt! Ni lägger en grund för en hälsosam livsstil.


Vi på Middagsfrid jobbar ständigt för att skapa goda, hälsosamma och klimatsmarta middagar. Läs mer om vår matfilosofi och vad som gör våra recept så hälsosamma.

Psst! Visste du att vår matkasse är den absolut bästa 2019? I alla fall enligt  Matkasse-topplistan. Besök deras hemsida och läs deras recension av våra matkassar.