NYHET! SUPERSNABBA KASSEN

Nu går det snabbare än någonsin att tillaga goda och kompletta middagar på riktigt bra råvaror! Med Supersnabba kassen har du middagen på bordet inom 15 minuter. Få 250 kr rabatt på din första kasse med koden SNABB250.

Erbjudandet gäller nya kunder, en gång per hushåll vid uppstart av prenumeration. Rabatten gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Glöm inte att ange rabattkoden SNABB250 för att få 250 kr rabatt på din första kasse!

OM SUPERSNABBA MATKASSEN

Med Middagsfrids Supersnabba matkasse blir du en riktig superhjälte i köket. Du lyckas tillaga kompletta måltider baserade på riktigt bra råvaror på bara 15 minuter, med minimal arbetsinsats!

Det här är möjligt då vi med lång erfarenhet av att skapa recept har lyckats hitta många goda genvägar i köket. Riktigt bra färdigprodukter och färdighackade- och strimlade grönsaker är några exempel på smarta genvägar som du hittar i den här kassen. Men vi har såklart inte tummat på kvalitén, med Supersnabba kassen kan du vara säker på att alla recept är näringsrika och att råvarorna alltid håller en hög standard.

Middagsfrids Supersnabba matkasse innehåller 3 middagar för 4 personer och rätterna är baserade på kött, fisk, fågel och vego. Supersnabba kassens middagar är skapade av vår talangfulla menyplanerare Karin!

Vill du veta vad andra tycker om vår Supersnabba matkasse? Matkasse.se har testat och recenserat vår nya kasse, lär recensionen här.