Facebookpixel Snabblagad matkasse | Supersnabba kassen | Middagsfrid®

KICKSTARTA HÖSTEN! Just nu får du 35% rabatt på dina två första matkassar med koden GODAVANOR35. Läs mer om erbjudandet här..

Supersnabba kassen

3 middagar för 4 personer

Rabattkoden kunde inte tillämpas!

Snabbt och enkelt, med hög kvalité

  • Middagar på max 15 min
  • Snabba recept
  • Alltid fokus på hälsosam mat

ord.pris:

ditt pris:

Menyer

Snabb matkasse för dig som har ont om tid

Brukar du laga god mat som barnen bara petar i innan de ber om att få gå ifrån matbordet? Att laga mat som hela familjen gillar är inte lätt, speciellt inte när barnen är små. Med vår matkasse för barn får du goda recept anpassade för de minsta smaklökarna, utan att de för den sakens skull blir tråkiga för er vuxna. Barnkassen hjälper dig att laga näringsriktig mat helt utan tillsatser, som barnen garanterat kommer att uppskatta.

Innehåll i vår matkasse med snabblagade recept

I vår snabba matkasse får du tre middagar för fyra personer. Kassen innehåller en blandning av kött-, fågel-, fisk- och vegorätter. Du kan alltid se kommande veckors recept på hemsidan för att du ska kunna välja vilka veckor du vill ha kassen. Du kan självklart välja om du vill få matkassen varje eller varannan vecka.

Recepten är lättlagade och går snabbt färdigställa, max 15 minuter. Vi rekommenderar att du har en vattenkokare samt en mandolin för att kunna vara så effektiv som möjligt när du tillagar rätterna. Vi använder oss av smarta genvägar för att du ska kunna få vällagad och god mat utan att spendera mer än en kvart framför spisen. Det är vår menyplanerare Helena som står för kreationerna i vår matkasse med snabblagade recept.

Vi använder oss alltid av högkvalitativa råvaror i våra matkassar. Du hittar säsongsbaserade grönsaker och svenskt kött och fågel i alla kassar från oss på Middagsfrid. Dessutom försöker vi ha så många ekologiska mejeriprodukter som möjligt. Det är klimatsmart att välja en snabb matkasse från oss eftersom de bidrar till minskat matsvinn. Alla recept är noggrant uträknade för att minimera avfall och överblivna råvaror.

En snabb och hälsosam matkasse för hela familjen

När matlagningen ska gå snabbt är det många som väljer halvfabrikat med onödiga tillsatser. Vi erbjuder snabblagade recept med noggrannt utvalda varor, så att du kan känna dig nöjd med vad du och familjen äter. Du kan också lita på bra variation i matkassen. Fisk, fågel, kött eller vegetariskt och nya snabblagade recept vecka efter vecka. Med tre olika middagar kan du välja att tillaga dem på de dagar då du har minst tid. Kanske slutar du sent på jobbet och barnen har någon fritidsaktivitet de ska hinna till, då är en snabb matkasse lösningen på problemet. Du slipper stressa eller ha dåligt samvete över att inte laga ordentlig mat.

Vem bör välja en snabb matkasse

En snabb matkasse är optimal för dig som har många bollar i luften efter jobbet på vardagarna, eller under helgerna. Att planera vad som ska lagas och sedan köpa in de varor som behövs tar mycket tid. Väljer du istället vår matkasse med supersnabba recept kan du hoppa över de stegen och dessutom bara spendera en kort tid på matlagningen.

Den snabba matkassen passar också utmärkt för dig som inte tycker om att laga mat, men som ändå vill överraska familjen med inspirerande, goda rätter några dagar i veckan. Du kommer utöver god mat även få tid över att lägga på saker du hellre gör, såsom att spendera kvalitetstid med familjen.

Den här kassen passar även dig som bor ensam eller i par, då kan ni få matlådor över att ha med till jobbet nästa dag. Det är både kostnadseffektivt och smidigt.

Stor variation med mat från hela kostcirkeln

Våra recept är varierade vecka för vecka så att du som väljer att prenumerera alltid får nya rätter på tallriken. Dessutom innehåller recepten mat från hela kostcirkeln så att du får i dig protein, kolhydrater och grönsaker vid varje måltid. Eftersom vår snabba matkasse innehåller tre middagar får du dessutom möjlighet att själv planera fyra av veckans middagar. Det ger dig möjlighet att även bjuda familjen, eller dig själv, på de vanliga favoriträtterna.

Vanliga frågor och svar

Hur kort tillagningstid har den snabbaste matkassen?

Vår matkasse med snabblagade recept har en tillagningstid på max en kvart per måltid.

Kostar en snabb och lättlagad matkasse mer?

Priset är lite högre än för vår originalkasse, men det skiljer inte mycket.

Hur fungerar det att köpa matkasse?

Du väljer den matkasse du vill ha och börjar sedan prenumerera.

Hur fungerar det att prenumerera på matkasse?

Välj matkassen du vill prenumerera på och vilken vecka du vill börja. Du kan betala med faktura, kort eller banköverföring.

Vilka dagar levereras matkassarna?

Middagsfrid har leverans på söndagar, måndagar och tisdagar beroende på var du bor.