Så funkar det

Du behöver inte planera och tänka på variation. Du får inspiration och maten hemlevererad till dörren och du slipper hålla koll på ekologiskt, tillsatser och rödlistad fisk.
– Vi gör det åt dig!

Medlemskap utan bindningstid

Middagsfrid är en smidig prenumerationstjänst utan bindningstid. Du kan enkelt pausa/ändra på Mina Sidor, senast 9 dagar innan nästa leverans.

Villkor

Hemleverans med obruten kylkedja

Vi levererar till 300 postorter i Sverige direkt till dörren.
Beroende på vart du bor levererar vi på söndag, måndag eller tisdag.
Du får själv välja om du vill ha leverans varje eller varannan vecka och du kan självklart lägga upp ditt egna leveransschema på Mina Sidor.

Kan vi leverera till din adress?

Hemleverans

Från ditt kök

Salt, peppar, olja och ris är exempel på så kallade "basvaror" som du kan tänkas behöva ha hemma för att laga din matkasse. Inför din matkasseleverans får du alltid ett mail med vad du behöver ha hemma inför den kommande veckan.

Detta behöver du ha hemma nästa vecka

Se hela listan

Nöjd kund-garanti

Som kund hos oss ska du känna dig trygg med kvaliteten. Om du inte är nöjd med vår service i allmänhet så har vi en nöjd-kund garanti där du får pengarna tillbaka för kassen. Här kan du läsa mer om garanti och reklamationer.

Läs mer

Nya recept varje vecka

Få inspirerande middagsrecept noggrant framtagna av vårt menyplaneringsteam och provsmakade av vår smakpanel i vårt provkök på Södermalm, Stockholm.

Betygsatta och testvinnande
25-45 min tillagningstid
Hälsosamt planerade
Stor variation mellan fisk, fågel, kött och vego
Vackra och pedagogiska receptblad

Ladda ner exempelmeny här

Presentkort

Julklapp? Födelsedagspresent? Fars dag? Bjud din släkting, din vän, granne eller kollega på en spännande matkasse med recept! Du kan enkelt köpa presentkort hos Middagsfrid att ge bort i present.

Köp och använd presentkort

Kunderna berättar

Middagsfrid har tusentals nöjda medlemmar - över 85% har redan rekommenderat oss och 98,4% berättar att de kommer att göra det! Här är några av deras berättelser.

Kunderna berättar

Sagt om oss

"Första gången på länge som maken LAGAR mat, inte bara värmer färdigmat!"
– Pia Selenius, Sollentuna

Boka idag