Så funkar det

Du behöver inte planera och tänka på variation. Du får inspiration och maten hemlevererad till dörren och du slipper hålla koll på ekologiskt, tillsatser och rödlistad fisk.
– Vi gör det åt dig!

Äkta råvaror av hög kvalitet

Vi väljer säsongsanpassade premiumråvaror från svenska kvalitetsproducenter. Alltid noga utvalt med fokus på färskt, klimatsmart och tillsatsfritt.

Matfilosofi och råvaror

Hemleverans med obruten kylkedja

300 postorter i Sverige
Direkt till dörren
Söndag, måndag eller tisdag.
Varje eller varannan vecka
Lägg upp ditt egna leveransschema på Mina Sidor.

Kan vi leverera till din adress?

Hemleverans

Från ditt kök

Salt, peppar, olja och ris är exempel på så kallade "basvaror" som du kan tänkas behöva ha hemma för att laga din matkasse. Inför din matkasseleverans får du alltid ett mail med vad du behöver ha hemma inför den kommande veckan.

Detta behöver du ha hemma nästa vecka

Se hela listan

Nya recept varje vecka

Få inspirerande middagsrecept noggrant framtagna av vårt menyplaneringsteam och provsmakade av vår smakpanel i vårt provkök på Södermalm, Stockholm.

Betygsatta och testvinnande
30-45 min tillagningstid
Hälsosamt planerade
Stor variation mellan fisk, fågel, kött och vego
Vackra och pedagogiska receptblad

Ladda ner exempelmeny här

Medlemskap utan bindningstid

Middagsfrid är en smidig prenumerationstjänst utan bindningstid. Du kan enkelt pausa/ändra på Mina Sidor, senast 9 dagar innan nästa leverans.

Villkor och garantier

Presentkort

Julklapp? Födelsedagspresent? Fars dag? Bjud din släkting, din vän, granne eller kollega på en spännande matkasse med recept! Du kan enkelt köpa presentkort hos Middagsfrid att ge bort i present.

Köp och använd presentkort

Nöjd kund-garanti

Som kund hos oss ska du känna dig trygg med kvaliteten. Om du inte är nöjd med vår service i allmänhet så har vi en nöjd-kund garanti där du får pengarna tillbaka för kassen. Här kan du läsa mer om garanti och reklamationer.

Läs mer

Kunderna berättar

Middagsfrid har tusentals nöjda medlemmar - över 85% har redan rekommenderat oss och 98,4% berättar att de kommer att göra det! Här är några av deras berättelser.

Kunderna berättar

Din första matkasse från 299 kr

"Mycket eko, och en del nytänk i råvaror. Inspirerande."
– Anneli Weiner

Boka idag

Privacy policy, cookies och villkor. Bli affiliate.