Facebookpixel Familjekasse | Originalkassen 5 middagar för 4 | Middagsfrid®

KICKSTARTA HÖSTEN! Just nu får du 35% rabatt på dina två första matkassar med koden GODAVANOR35. Läs mer om erbjudandet här..

Originalkassen 5 för 4

5 middagar för 4 personer

Rabattkoden kunde inte tillämpas!

Originalkassen 5 för 4 matkasse middagsfrid

För hela vardagsveckan

  • Goda middagar för hela familjen
  • Hälsosamma recept
  • Alltid mycket grönsaker

ord.pris:

ditt pris:

Menyer

Familjekasse

Originalkassen 5 middagar för 4 personer gör att du kan äta gott hela veckan, inklusive helgen! Veckomenyn består av 4 vardagsmiddagar och 1 helgmiddag som passar hela familjen, med förslag på hur du kan anpassa rätterna för även de minsta barnen. Det ingår alltid minst en Att laga hälsosam mat som hela familjen tycker om är inte alltid enkelt. Det kräver planering, inköp och ofta lång tid i köket. Med vår familjekasse är det enda du behöver sköta själva matlagningen. Du får smidigt recept och råvaror levererade hem till dig en gång i veckan. Vår matkasse för hela familjen innehåller fem goda och hälsosamma middagar för fyra personer. Varje vecka inkluderas minst en kötträtt, vegorätt, kycklingrätt och fiskrätt för en varierad kost.

Stor matkasse som alla älskar

Vår matkasse för stora hushåll har recept som älskas av såväl vuxna som barn. Dessutom brukar vi ge råd för hur du kan anpassa rätterna för att passa de allra minsta. Vi är medvetna om hur svårt det annars kan vara att laga en rätt som alla tycker om.

Vi har alltid information på vår hemsida om vilka maträtter som inkluderas några veckor fram i tiden. Middagsfrids egen kock och receptkreatör Sussie står för recepten som varje vecka bjuder på hälsosamma middagar med bra variation.

Fördelen med att välja vår familjekasse är att recepten är noga utvalda för att passa familjer med barn i varierande ålder. Dessutom slipper du gå i affären för att köpa de olika ingredienserna. Det ger mer tid över att spendera med familjen. Många gånger går rätterna i vår familjekasse snabbt att tillaga, just eftersom vi vet att barnen ofta inte har tålamod att vänta för länge.

En smidig vardag med vår matkasse med 5 middagar för 4 personer

Många av oss stressar mycket i vardagen med allt från jobb, hämtning och lämning av barn till fritidsaktiviteter. Med vår familjekasse kan du ta bort några moment för att lägga mer tid på familjen och mindre tid på planering och inköp till veckans middagar. Med den här lösningen behöver du bara komma på två av veckans middagar på egen hand. Då kan du lätt välja någon av barnens favoriter. Det är alltid bra att ha utrymme för egna rätter åtminstone några dagar i veckan, för att kunna laga det du är sugen på.

Att vi på Middagsfrid var först med hemleverans av färdiga matkassar innebär att vi haft gott om tid på oss att lära oss vad våra kunder vill ha. Du hittar alltid färska, fräscha råvaror i våra matkassar. När det kommer till familjekassen försöker vi hålla det enkelt och med smaker som barn tycker om, utan att rätterna blir tråkiga för de vuxna. Det är en balansgång där vi försöker göra alla nöjda.

Högkvalitativa råvaror

När vi komponerar och sedan packar ihop din familjekasse lägger vi stor vikt vid att använda färska, högkvalitativa råvaror. Vi fokuserar på råvaror från svenska producenter och i premiumkvalitet. Dessutom brukar vi alltid använda säsongsbetonade produkter för att det ska vara så bra för miljön som möjligt.

Vi tror att man kan äta hälsosamt först när det också smakar riktigt gott. Därför har vi ett stort fokus på att skapa hälsosamma och varierade recept som även smakar väldigt gott. Exempelvis väljer vi gärna bönpasta eller linspasta som ett gott och hälsosamt alternativ till pasta av vete. 

Vi har mycket stort fokus på klimatet och hållbarhet när vi väljer maträtter. Genom att välja vår matkasse för stor familj får ni inte bara god och hälsosam mat utan gör även miljön en tjänst.

Inga råvaror i våra matkassar har flugits till Sverige. Dessutom undviker vi e-nummer för att du ska kunna äta så tillsatsfritt som möjligt. Om du får med ett halvfabrikat i vår familjekasse kan du lita på att det är noga kontrollerat av oss och håller högsta kvalitet.

Kött och fågel kommer alltid från Sverige när du väljer en stor matkasse från Middagsfrid. Dessutom är många mejerivaror ekologiska i alla våra matkassar.

Minska matsvinnet med vår familjekasse

När du beställer vår matkasse för hela familjen kommer du också minska matsvinnet eftersom vi noga räknar ut vad du behöver för varje maträtt. Varje år kastar vi svenskar otroliga mängder mat, vilket du kan undvika med vår hjälp.

Du kan enkelt prova på vår familjekasse eftersom vi erbjuder prenumeration utan bindningstid. På så sätt kan du avsluta direkt, eller byta till någon av våra andra matkassar. Tänk på att en del kryddor och basvaror som exempelvis ris är saker du behöver ha hemma för vissa recept. Vi ger dig alltid information om vad du behöver ha i hemmet inför veckans recept.

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i familjekassen?

I familjekassen får du råvaror samt recept till fem av veckans sju middagar. En del basvaror måste du ha hemma, vilka det är informeras du om i förväg.

Är köttet svenskt i er familjekasse?

Allt kött och fågel i alla våra matkassar är svenskt.

Kan jag välja bland olika recept till matkassen?

Nej. Varje vecka får du fem maträtter vi valt ut. Vi ser till att du äter både hälsosamt, gott, klimatsmart och varierat.