Facebookpixel Matkasse för 4 personer | Originalkassen 3 för 4 | Middagsfrid®

KICKSTARTA HÖSTEN! Just nu får du 35% rabatt på dina två första matkassar med koden GODAVANOR35. Läs mer om erbjudandet här..

Originalkassen 3 för 4

3 middagar för 4 personer

Rabattkoden kunde inte tillämpas!

För vardagsveckan

  • Klassiska och goda smaker
  • Varierade recept
  • Hälsosamt med mycket grönsaker

ord.pris:

ditt pris:

Menyer

Matkasse för fyra personer

Med vår matkasse som innehåller tre hälsosamma middagar för fyra personer får du hjälp med planering och inköp av några av veckans middagar, samtidigt som du får möjlighet att själv planera in övriga måltider. I kassen får du varierade rätter med fisk, vego, kött och fågel som noggrant är skapade av vår receptkreatör Sussie.

Tack vare den stora variationen i recept är denna matkasse för tre dagar ett utmärkt val att prenumerera på. Du kommer inte att tröttna eftersom recepten hela tiden byts ut.

Vår populäraste matkasse för fyra personer

Den passar även bra för er som bara är två, så får ni extra matlådor att ha med till jobbet eller till dagar när tiden inte räcker till för matlagning. Genom att välja en matkasse för tre middagar får du ändå fyra dagar där du själv kan välja vad ni ska äta. Är ni fyra i familjen kan ni då välja varsin rätt för dagarna utöver matkassen.

Våra recept är alltid skapade för att vara lika hälsosamma som goda. För det är först när hälsosam mat också smakar gott som det kan bli en god vana. Vi väljer gärna kolhydrater gjorda på fullkorn eller baljväxter för att göra recepten extra hälsosamma, och när det kommer till mejerivaror får du ofta hem produkter med lite lägre fetthalt.  

På vår hemsida kan du alltid se vilka recept som kommer vara med i kassen under kommande fyra veckor. Vilket gör det enkelt för dig att avboka om en kasse inte faller dig i smaken. Det är också praktiskt att veta vad du får i förväg för att kunna planera de andra rätterna för veckan så att de inte blir liknande de du får i matkassen.

Vårt vinnande koncept

Middagsfrid var det första företaget i världen att erbjuda hemleverans av färdiga matkassar och såg dagens ljus i oktober 2007. Vi är fortfarande på topp inom branschen tack vare våra uppskattade matkassar där råvarorna alltid är fräscha och säsongsbaserade. Det ska alltid vara hög kvalitet på det vi erbjuder i våra matkassar, samtidigt som vi vill minimera matsvinnet.

I dagens stressiga samhälle kan det ibland vara svårt att hinna med inköp och planering av mat och med vår tredagarskasse slipper du en del av besväret. Du får tre stycken hälsosamma och  välplanerade middagar med delar från hela kostcirkeln som brukar älskas av hela familjen. Recepten är relativt enkla och kan lagas av vem som helst, oavsett erfarenhet i köket. Det ska vara lätt att laga god och näringsriktig mat som passar hela familjen.

Allt kött och all fågel i våra matkassar är från Sverige. Fisken väljer vi utifrån Världsnaturfondens fiskguide och du får aldrig rödlistad fisk från oss på Middagsfrid. Vi brukar alltid använda grönsaker och rotfrukter efter säsong för att produkterna ska komma från Sverige och inte ha transporterats en lång väg för att komma hit. Dessutom är grönsakerna varierade för att du ska hitta nya favoriter.

Fördelar med matkasse från Middagsfrid

En fördel med en matkasse är att du slipper en del av planeringen för veckans måltider. Med en matkasse för tre dagar får du dessutom gott om utrymme att själv välja vad ni ska äta. Du behöver inte heller ge dig ut och handla mat för alla sju dagar i veckan, vilket sparar dig tid och även ork då du slipper bära hem lika mycket varor.

Våra matkassar innehåller alltid varierade recept så med vår matkasse för tre middagar har du tre helt olika rätter att njuta av. Du får dessutom alltid en lista över de saker du bör ha hemma till veckans recept.

Frågor och svar

Hur fungerar det att köpa matkasse?

För att köpa en matkasse startar du en prenumeration, som är helt utan bindningstid. Du kan välja att betala med olika betalmetoder och även faktura.

Hur fungerar det att prenumerera på matkasse?

Du väljer vilken matkasse du vill prenumerera på och fyller i dina personuppgifter och betalinformation. Du kan alltid avboka en matkasse senast nio dagar innan leverans om du vill hoppa över en eller flera veckor.

Vilka dagar levereras matkassarna?

Vilken dag du får leverans på varierar beroende på var i landet du bor. Leveransdagen är antingen söndag, måndag eller tisdag.