FAMILJEN HEDSTRÖM ANDERSSON

Vi har tagit oss ur halvfabrikatsträsket!

”Hej,

Anledningarna till att vår familj tycker så mycket om Er och varmt rekommenderar Middagsfrid till våra vänner är många!

Vi är tre i vår familj, buspappa Adde, mamma Tilda och prinsessan Elvira snart 5 år. Vi har som de flesta en hektisk vardag och dygnet tycks alltid ha för få timmar.

Vi prenumererar på Barnkassen och tycker den är suverän! Vi slipper fundera och gnabbas över vem som skall handla och vad. På måndagar kommer leverans av kasse från trevlig tjej fram till dörren och underlättar vår vardag så otroligt mycket.

Vi får väl komponerade middagar som även 5-åringen gillar. Dem är enkla och snabba att laga och har verkligen dragit upp oss ur halvfabrikatsträsket. Vi uppskattar att ni tänker ekologiskt åt oss, det får oss att må bra i hjärtat.

Familjen Hedstrom Andersson

Precis som om detta vore nog? Vi är tre i familjen varav en äter halv portion, kassen är dimensionerad för fyra. Det blir nästintill alltid två matlådor över som vi kan ta med till jobbet. På detta sätt, och med Stockholms dyra lunchkrogar, betalar vår kasse igen sig själv utan våra uteluncher fyra dagar i veckan!

Stort tack för att ni sänker våra stressnivåer, spar oss pengar, ger oss mer kvalitetstid tillsammans och ett hälsosammare liv! Vi hade aldrig haft tid, ork eller kunskap att göra detta själva. Vår kyl har aldrig varit så ren och optimerad någonsin. Inget spill eller burkar som sedan länge är förbi bäst före. Ni är underbara.”

Kramar från familjen Hedström/Andersson


MALIN MED FAMILJ

Vi får mer tid tillsammans!

”Hej,

Jag heter Malin, är 53 år o bor med min yngste son Jonatan,snart 17 och vår gulliga katt Misou. Jonte går första året på gymnasiet och jag arbetar heltid. Förutom jobb och skola har vi olika aktiviteter på fritiden,både han och jag. Därför är det så perfekt att ha Middagsfrids mellanstora matkasse varannan vecka. Råvarorna är bra ,recepten goda ,genomtänkta och varierande.

Dessutom får vi mer tid tillsammans då vi hjälps åt att följa recepten.

När storasyster som är vegetarian kommer och hälsar på är det smidigt och enkelt att ändra till vegokasse.”
fam_malin
Med vänlig hälsning

Malin