Kontakta oss

Vi har generösa öppettider på telefon nr 08‑55 117 118 och vi försöker svara inom 24 timmar på e-post kundservice@middagsfrid.se.

Alla vi som jobbar på Middagsfrid och våra kontaktuppgifter hittar du här. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Adress

Norra stationsgatan 80 C
107 69 STOCKHOLM

Säte: Stockholm

Dagab Inköp & Logistik AB, bifirma Middagsfrid
 

Org.nr. 556004-7903

Telefon & e-post

kundservice och växel

08-55 117 118

kundservice@middagsfrid.se

Öppettider telefon:

Måndag - tisdag kl. 10-22
Onsdag - fredag kl. 10-15
Söndag 17-22

Marknad

Andreas Furu

Försäljningsansvarig

076-2479119

Andreas är vårt senaste tillskott till marknadsgruppen och vi kände redan hans första dag att han är som gjord för att jobba med oss. Han är en riktig fena på det han gör och när han inte sitter framför datorn och nördar ner sig i siffror kan vi anta att han är nere i närmsta affär och köper lösgodis. #godisgris

Mikael Sahlsten

Affärsområdeschef

073-595 89 00

Mikael är affärsområdeschef på Middagsfrid. I regel en sällsynt uppenbarelse vid skrivbordet eftersom han mestadels kryssar runt mellan möten och telefonsamtal men när vi väl skymtar honom smittar energin av sig och peppar gänget. #chefernaschef

Vendela Ohlsen

Kampanjansvarig


Vendela är vår idésprutande kampanjansvarige som alltid har svar på tal. Om det var socialt accepterat skulle Vendela äta lax & chillimajjo till frukost, lunch och middag. Hon är nyfiken på det mesta, trots att vi har en webbyrå hittar vi henne ibland sitta och smygkoda på hemsidan.

Karolina Olson Haglund

Fotograf & stylist


Första gången vi fick träffa Karolina blev vi starstruck och osäkra på om hon var filmstjärna eller fotograf. Och även om vi fortfarande inte bekräftat om stjärnglansen kommer från Hollywood eller allmän karisma så vet vi att hon vecka efter vecka levereras de snyggaste matbilderna i recepten till våra kunder och hemsidan.

Linda Ydemar

Art director & fotograf/matstylist


AD/snyggfilter/stylist/fotograf som förskönar allt grafiskt material som kommer hennes väg. Hon är en outtalad foodie och levande Tripadvisor. Inga felaktiga ljus, smulor, skuggor eller missfärgningar går säkert när Linda arbetar.

Menyplanering

Karin Wenner

Menyplanerare


Karin är vårt senaste tillskott i menyplaneringen och axlar Vegokassen och Flexitariankassarna. Hon har snabbare än snabbast charmat oss med sin mörka humor. Under skidsäsongen hittar man Karin i alperna och på kontoret äger hon störst andel av fruktskålen!

Andrea Möller

Föräldrarledig


Andrea är vår menyplaneringschef som precis blivit mamma till den sötaste tjejen i stan och vår kontorshund Ossy! Andrea är vår egna New york- kock och Crossfit inspiratör, en kombination vi gärna skryter med. Något som uppskattas enormt är när Andrea spontanbakar rawbrownies och tårtor.

Helena Eshammar

Menyplanerare & koordinator


Helena är vår menyplaneringskoordinator, ansvarig för Barnkassen och Snabba kassen tillsammans med Sara. Helena är vår go-to-person gällande det mesta. Hon kan något om allt då hon har jobbat både med det ena och det andra under sina 10 år på Middagsfrid. Förutom ett varmt hjärta så har hon snyggast skor på kontoret.

Sara Arnold Lind

Menyplanerare


Sara är en av våra fantastiska menyplanerare. Om Middagsfrid hade en jultomte skulle det vara Sara då hon planerar Originalkassarna och temakassarna med bravur. Dessutom ansvarar hon för vår Snabba kasse tillsammans med Helena. Vi har även noterat att i Sara bor en liten gourmét-själ som efter arbetstid dras till finrestauranger runtom i Stockholm.

Ekonomi och kundservice

Benny Hagbert

CFO


Ekonomichefen vi med kärlek kallar avdelningen Ordning & Reda. Vi kollegor uppskattar att han kan allt om hlvt*s-excel och ser till att boksluten blir klara i tid. Benny är en riktig energiknippe men vi bokar aldrig möten med honom om han inte har fått i sig frukost, lunch eller mellanmål. #hangry

Alexandra Plese Hübinette

Kundserviceansvarig


Alexandra är vår kära kundserviceansvarig och okrönta fika-drottning. Är det kanelbullensdag så har hon troligen skickat en kalenderinbjudan till alla på kontoret. Hon är även anledningen att vi år efter år toppar i kundbemötande på kundservice.

Drift/IT

Rikard Säwenfalk

Logistikansvarig


Middagsfrids egna ironman. Rikard har oftast svar på allt mellan inloggnings errors och logistikflöden. Han är en MC-kille som älskar att hikea, senast imponerade han på oss med sin x långa vandring upp för Kebnekaise. Vi på Middagsfrid vet att han är mjuk som smör bakom den tuffa fasaden!

Sagt om oss

"Vi gillar konceptet pga ny matinspiration, flera recept har sparats och lagats massor av gånger"
– Karin Jonsson

Boka idag