Kontakt

Kontakt

Alla vi som jobbar på Middagsfrid hittar du här. Tveka inte på att ta kontakt med oss, vi ser fram emot att höra ifrån dig! Ring oss på
08-55 117 118 eller maila till
kundservice@middagsfrid.se

ADRESS

Norra stationsgatan 80 C
107 69 Stockholm

Dagab Inköp & Logistik AB, bifirma Middagsfrid

Org.nr. 556004-7903

ORDINARIE ÖPPETTIDER TELEFON:

Måndag – tisdag kl. 10-22

Onsdag – fredag kl. 10-15

Söndag 17-22 

Vi som jobbar på Middagsfrid

Andreas Furu

Affärsområdesansvarig

Maila mig

Andreas kan vara en av de mest tävlingsinriktade personerna i östra Svealand, men det gör honom också till en riktig fena på sitt jobb. När han inte sitter framför datorn och nördar ner sig i siffror kan vi anta att han är nere i närmsta affär och köper lösgodis. #godisgris

Vendela Ohlsen

Kampanjansvarig – Marknad

Maila mig

Vendela är vår idésprutande kampanjansvarige som alltid har svar på tal. Om det var socialt accepterat skulle Vendela äta lax & chillimajjo till frukost, lunch och middag. Hon är nyfiken på det mesta, trots att vi har en webbyrå hittar vi henne ibland sitta och smygkoda på hemsidan.

Karolina Olson Haglund

Fotograf & AD

Maila mig

Första gången vi fick träffa Karolina blev vi starstrucked och osäkra på om hon var filmstjärna eller fotograf. Även om vi fortfarande inte fått bekräftat om stjärnglansen kommer från Hollywood eller allmän karisma så vet vi att hon vecka efter vecka levererar de snyggaste matbilderna i recepten till våra kunder och hemsidan.

Rebecka Wiking

Projektledare Verksamhetsutveckling

Maila mig

Rebecka är en sån där person som alla borde ha i sitt team, hon är klipsk, trygg och riktigt rolig. Så man kan lugnt säga att vi är nöjda med att få ha henne som Projektledare. Hon har dessutom vunnit alla omgångar i ordspelet Ruzzle mot Andreas, vilket vi andra uppskattar henne lite extra för.

Sara Arnold Lind (föräldraledig)

Menyplanerare

Maila mig

Sara är en av våra fantastiska menyplanerare. Om Middagsfrid hade en jultomte skulle det vara Sara då hon planerar Originalkassarna och temakassarna med bravur. Dessutom ansvarar hon för vår Lättlagade kasse tillsammans med Helena. Vi har även noterat att i Sara bor en liten gourmét-själ som efter arbetstid dras till finrestauranger runtom i Stockholm.

Helena Eshammar

Menyplanerare & sortimentskoordinator

Maila mig

Helena är vår menyplaneringskoordinator, ansvarig för Barnkassen och Lättlagade kassen tillsammans med Sara. Helena är vår go-to-person gällande det mesta. Hon kan något om allt då hon har jobbat både med det ena och det andra under sina 10 år på Middagsfrid. Förutom ett varmt hjärta så har hon snyggast skor på kontoret.

Gustav Sjöstedt

Menyplanerare

Maila mig

Christian Carvajal Johansson

Menyplanerare & fotograf

Maila mig

Oskar Karlsson

Menyplanerare

Maila mig

Mohamed Almohsen

Utvecklare

Maila mig

Innan Mohamed började på Middagsfrid hade han aldrig ätit en fullständigt vegetarisk rätt i hela sitt liv. Numera kan han lika mycket om vegetarisk kost som han kan om SQL-kod. Skämt åsido är vi glada över att han hos oss jobbar med det han kan allra bäst; IT!

John Hellman

Utvecklare

Maila mig

Med John i närheten kan man alltid vara säker på att få höra kuriosa om allt från medeltidsveckan på Gotland till anekdoter från tiden som IT-lärare. När det gäller API:er och flöden är det John som bäst ser till så att kommunikationen mellan våra olika programvaror lirar utan problem. #buggbekämparen