Kontakt

Kontakt

Alla vi som jobbar på Middagsfrid hittar du här. Tveka inte på att ta kontakt med oss, vi ser fram emot att höra ifrån dig! Ring oss på
08-55 117 118 eller maila till
kundservice@middagsfrid.se

ADRESS

Norra stationsgatan 80 C
107 69 Stockholm

Dagab Inköp & Logistik AB, bifirma Middagsfrid

Org.nr. 556004-7903

ORDINARIE ÖPPETTIDER TELEFON:

Måndag – tisdag kl. 10-22

Onsdag – fredag kl. 10-15

Söndag 17-22 

Vi som jobbar på Middagsfrid

Andreas Furu

Affärsområdesansvarig

Maila mig
Andreas kan vara en av de mest tävlingsinriktade personerna i östra Svealand, men det gör honom också till en riktig fena på sitt jobb. När han inte sitter framför datorn och nördar ner sig i siffror kan vi anta att han är nere i närmsta affär och köper lösgodis. #godisgris

Vendela Ohlsen

Kampanjansvarig – Marknad

Maila mig
Vendela är vår idésprutande kampanjansvarige som alltid har svar på tal. Om det var socialt accepterat skulle Vendela äta lax & chillimajjo till frukost, lunch och middag. Hon är nyfiken på det mesta, trots att vi har en webbyrå hittar vi henne ibland sitta och smygkoda på hemsidan.

Karolina Olson Haglund

Fotograf & AD

Maila mig
Första gången vi fick träffa Karolina blev vi starstrucked och osäkra på om hon var filmstjärna eller fotograf. Även om vi fortfarande inte fått bekräftat om stjärnglansen kommer från Hollywood eller allmän karisma så vet vi att hon vecka efter vecka levererar de snyggaste matbilderna i recepten till våra kunder och hemsidan.

Rebecka Wiking

Projektkoordinator

Maila mig
Rebecka är en sån där person som alla borde ha i sitt team, hon är klipsk, trygg och riktigt rolig. Så man kan lugnt säga att vi är nöjda med att få ha henne som projektkoordinator. Hon har dessutom vunnit alla omgångar i ordspelet Ruzzle mot Andreas, vilket vi andra uppskattar henne lite extra för.

Karin wenner

Menyplanerare

Maila mig

Karin är vårt senaste tillskott i menyplaneringen och axlar Vegokassen och Flexitariankassarna. Hon har snabbare än snabbast charmat oss med sin mörka humor. Under skidsäsongen hittar man Karin i alperna och på kontoret äger hon störst andel av fruktskålen!

Helena Eshammar

Menyplanerare & sortimentskoordinator

Maila mig
Helena är vår menyplaneringskoordinator, ansvarig för Barnkassen och Snabba kassen tillsammans med Sara. Helena är vår go-to-person gällande det mesta. Hon kan något om allt då hon har jobbat både med det ena och det andra under sina 10 år på Middagsfrid. Förutom ett varmt hjärta så har hon snyggast skor på kontoret.

Sara Arnold Lind

Menyplanerare

Maila mig
Sara är en av våra fantastiska menyplanerare. Om Middagsfrid hade en jultomte skulle det vara Sara då hon planerar Originalkassarna och temakassarna med bravur. Dessutom ansvarar hon för vår Snabba kasse tillsammans med Helena. Vi har även noterat att i Sara bor en liten gourmét-själ som efter arbetstid dras till finrestauranger runtom i Stockholm.