Facebookpixel Jobba på middagsfrid - Middagsfrid färdigplanerade Matkassar

KICKSTARTA HÖSTEN! Just nu får du 35% rabatt på dina två första matkassar med koden GODAVANOR35. Läs mer om erbjudandet här..

Jobba på Middagsfrid

Om Middagsfrid

Middagsfrid grundades 2007 och var först i världen med konceptet färdigplanerade matkassar med recept. I 15 år har vi levererat recept och råvaror till tusentals familjer i Sverige. Vi vill underlätta familjers vardag och hjälpa till att skapa goda och hållbara vanor med hjälp av färska råvaror och hälsosamma recept. 

Vill du också jobba för en mer hållbar och hälsosam matvärld? Skicka gärna in en spontanansökan eller spana in våra lediga tjänster här nedan.


Lediga tjänster

Kundservicemedarbetare på deltid till Middagsfrid  

Vi söker nu en Kundservicemedarbetare på deltid ca 25% som vill vara med på vår utvecklingsresa på Middagsfrid.  

Arbetsuppgifter 

I rollen som Kundservicemedarbetare är du vår ambassadör mot kund och kundens röst på Middagsfrid. Med din känsla för service har du daglig kontakt med företagets kunder genom både telefon och mail i syfte att leverera bästa möjliga service. Du har hand om inkommande samtal, mail och administrativa uppgifter som är kundordernära. I dina arbetsuppgifter kan det även ingå att stötta övriga verksamheten där det behövs, sammanställa statistik och utfall på kundärenden samt stötta med att utveckla kundservicefunktionen till att bli så effektiv och kundvänlig som möjlig. 

Dina huvudsakliga uppgifter är att: 

  • Ha daglig kontakt med företagets kunder genom telefon och mail 
  • Hantera administrativa uppgifter som är kundordenära 
  • Stötta övriga verksamheten 
  • Utveckla kundservicefunktionen 

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper 

  • God kommunikativ förmåga, uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift  
  • God system/-datorvana, framför allt i Excel samt intresse för att sätta dig in i nya system  
  • God administrativ förmåga 
  • Erfarenhet av service 

Vi tror att du som söker har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du sätter kunden i fokus och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.  

För att trivas i rollen ser vi att du aktivt söker nya utmaningar, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dessa. Vidare är du positiv, prestigelös, kreativ och en fixare ut i fingerspetsarna. Du håller en hög kvalitet och struktur i ditt arbete och kan arbeta både självständigt och i team. Du tar egna initiativ i arbetet och gillar förändring och en miljö med högt tempo och många varierande uppgifter. Slutligen har du ett stort matintresse! 

Om bolaget 

 Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Yordabelle Nordström, e-post: yordabelle.nordstrom@middagsfrid.se.  Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-09-30. Ansökan kan mailas till ovanstående adress. 

Varför du kommer att gilla oss  
Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!  

Om Axfood  
Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash.