Jobba hos oss

Vill du vara en del i att forma hur familjer i Sverige äter? Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök.

Vill du jobba med oss?

Om Middagsfrid:

Kicki Theander, grundare av Middagsfrid, revolutionerade den svenska matbranschen när hon 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med Kickis passion för riktigt bra mat, var drivkraften att hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen.

Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök. Middagsfrid har verksamhet i över 70 av Sveriges kommuner. Middagsfrid rankades 2012 som ett av de tre svenska företag som påverkar världen mest, tillsammans med Spotify och Skype och vår matkasse finns utställd på Tekniska museet, bland andra betydelsefulla innovationer. Bolaget har 22 anställda och sitter på Södermalm, Stockholm.

Middagsfrids värderingar som genomsyrar verksamheten är HAV:

  • hållbarhet
  • affärsmässighet
  • vetgirighet

Spontanansökan?

Är du intresserad av att jobba med oss? Skicka då ett CV samt ett kort brev där du beskriver dig själv till [email protected]

Din första matkasse från 295 kr

"Fräscha råvaror, goda recept och variation."
– Anneli Weiner

Boka idag