Jobba hos oss

Vill du vara en del i att forma hur familjer i Sverige äter? Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök.

Vill du jobba med oss?

Om Middagsfrid:

Kicki Theander, grundare av Middagsfrid, revolutionerade den svenska matbranschen när hon 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med Kickis passion för riktigt bra mat, var drivkraften att hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen.

Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök. Middagsfrid har verksamhet i över 70 av Sveriges kommuner. Middagsfrid rankades 2012 som ett av de tre svenska företag som påverkar världen mest, tillsammans med Spotify och Skype och vår matkasse finns utställd på Tekniska museet, bland andra betydelsefulla innovationer. Bolaget har 22 anställda och sitter på Södermalm, Stockholm.

Middagsfrids värderingar som genomsyrar verksamheten är HAV:

  • hållbarhet
  • affärsmässighet
  • vetgirighet.

Lediga tjänster just nu:

Affärsdriven VD 

Middagsfrid söker en affärsmässig och visionär ledare som helst bör ha erfarenhet av att leda ett ägarlett företag. Vi vill se en marknadsorienterad person med starkt resultatfokus, beslutsamhet och ett högt engagemang. Dokumenterade erfarenheter från e-handel med konsumentprodukter (b2c) är ett skall-krav. Kunskaper om inköp/försäljning/marknadsföring av dagligvaror är meriterande. Erfarenhet av prenumerationstjänster är ett stort plus.

Uppdraget är att driva tillväxt och skapa varaktig lönsamhet tillsammans med en mycket kompetent organisation genom att utveckla och marknadsföra ett attraktivt erbjudande i en konkurrensutsatt bransch med stark tillväxt.

Läs mer här: VD till Middagsfrid 

Spontanansökan?

Är du intresserad av att jobba med oss? Skicka då ett CV samt ett kort brev där du beskriver dig själv till [email protected] .

Din första matkasse från 299 kr

"Att slippa planera, kombinera och handla är en ren fröjd"
– Magnus Ericsson, Kungsholmen Stockholm

Boka idag

Privacy policy, cookies och villkor. Bli affiliate.