Jobba hos oss

Vill du vara en del i att forma hur familjer i Sverige äter? Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök.

Vill du jobba med oss?

Om Middagsfrid:

Kicki Theander, grundare av Middagsfrid, revolutionerade den svenska matbranschen när hon 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med Kickis passion för riktigt bra mat, var drivkraften att hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen.

Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök. Middagsfrid har verksamhet i över 70 av Sveriges kommuner. Middagsfrid rankades 2012 som ett av de tre svenska företag som påverkar världen mest, tillsammans med Spotify och Skype och vår matkasse finns utställd på Tekniska museet, bland andra betydelsefulla innovationer. Bolaget har 22 anställda och sitter på Södermalm, Stockholm.

Middagsfrids värderingar som genomsyrar verksamheten är HAV:

  • hållbarhet
  • affärsmässighet
  • vetgirighet

Middagsfrid söker Lojalitetsansvarig

Har du, liksom vi, ett brinnande intresse för god, hållbar och hälsosam mat av högsta kvalitet? Har du därtill ett passionerat intresse för kundvård och erfarenhet av lojalitets- och antichurnarbete? Då kan du vara den vi söker! Rollen innebär ett såväl strategiskt som operativt ansvar för Middagsfrids lojalitets- och antichurnarbete, dvs. att ta fram strategier både för att behålla kunder och att stoppa utflöde samt ett operativt ansvar inom dessa områden för att satta planer genomförs, följs upp och kontinuerligt bevakas och att göra justeringar i syfte att säkra lojalitets- och churnmålen.

Läs mer och ansök här: Middagsfrid söker Lojalitetsansvarig

Spontanansökan?

Är du intresserad av att jobba med oss? Skicka då ett CV samt ett kort brev där du beskriver dig själv till [email protected] .

Din första matkasse från 299 kr

"Maten är alltid så god, lagom lätt att laga och bra råvaror"
– Anna Palmblad, Bromma

Boka idag

Privacy policy, cookies och villkor. Bli affiliate.