Facebookpixel Lättlagad kasse | Enkla recept | Lättlagade kassen | Middagsfrid®

KICKSTARTA HÖSTEN! Just nu får du 35% rabatt på dina två första matkassar med koden GODAVANOR35. Läs mer om erbjudandet här..

Lättlagade kassen

3 middagar för 4 personer

Rabattkoden kunde inte tillämpas!

snabba kassen matkasse middagsfrid

SNABBT OCH ENKELT, MED HÖG KVALITÉ

  • Middagar på max 25 min
  • Enkla recept
  • Hälsosamma middagar

ord.pris:

ditt pris:

Menyer

Enkel & lättlagad matkasse

Här hittar du en matkasse som passar dig som inte vill spendera mycket tid i köket och som kanske inte har någon vidare erfarenhet av att laga mat. Det är inte alla som tycker om eller har den kunskap som krävs för att laga avancerade maträtter, men som ändå vill kunna äta bra och hälsosam mat. Med en enkel matkasse får du recept som är lättlagade, du slipper köpa råvarorna och kan smidigt förse dig själv och din familj med god och hälsosam mat. Vår enkla och lättlagade matkasse innehåller tre middagar för fyra personer.

Enkla och lättlagade recept med högkvalitativa råvaror

Det här är en enkel matkasse från Middagsfrid, med recept skapade av vår menyplanerare Sussie. De lättlagade recepten tar maximalt 25 minuter att laga, utan att tumma på kvaliteten. Vi fokuserar alltid på hälsosamma och högkvalitativa råvaror i våra matkassar. Du får näringsrik mat utan att du behöver lägga ner en massa tid och energi på den.

När du köper en matkasse från oss på Middagsfrid får du alltid svenskt kött och svensk fågel. All fisk väljer vi också utifrån Världshälsoorganisationens fiskguide, ingen rödlistad fisk förekommer.

I den här kassen får du hälsosamma recept, vi väljer oftast kolhydrater av fullkorn och lättare mejeriprodukter utan onödiga tillsatser.Våra enkla och lättlagade recept innehåller alltid färska grönsaker. Vi försöker att välja närproducerade grönsaker så ofta vi kan och levererar aldrig några flygtransporterade råvaror. Av den anledningen är recepten även anpassade utifrån vilka grönsaker som är i säsong just nu.

Fördelar med en lättlagad matkasse

En enkel och lättlagad matkasse innebär många fördelar i den stressiga vardag vi lever i. Genom att få recept och ingredienser till tre av familjens middagar planerade och levererade till dörren sparar du tid till annat. Vi rekommenderar att du har en vattenkokare samt en mandolin hemma för att underlätta vid matlagningen.

Oavsett om ni är två vuxna som vill ha middag samt lunchlådor till jobbet, eller en familj på fyra personer, kommer den här kassen vara ett utmärkt val. Även om du har minimalt intresse av matlagning kan du med en enkel matkasse få nyttiga och näringsrika rätter till dig och din familj.

Recepten är alltid varierande och innehåller fågel, kött, fisk och vegetariskt. På vår hemsida publicerar vi vilka rätter som ingår fyra veckor i förtid. På så sätt kan du se vilka veckor du vill ha matkassen, eller på ett smidigare sätt kunna planera för övriga fyra middagar varje vecka utan att det blir alltför lika de i matkassen.

När du väljer en enkel matkasse från oss på Middagsfrid har du ingen bindningstid utan du kan när som helst avsluta din prenumeration. Du kan också avboka kassar veckovis, men då behöver du ha nio dagars framförhållning.

Någonting många uppskattar med vår matkasse med lättlagade recept är att du får tips om hur du kan förenkla matlagningen. Dessa råd kan du sedan använda när du lagar mat från egna recept. Givetvis kan du spara recepten du får och använda dem när du vill, men då får du sköta inköpen själv. Det finns många nya, lättlagade favoriträtter att hitta. Vi fokuserar alltid på att skapa nya recept för att du ska få bra variation i matlagningen.

Enkla och lättlagade recept som passar alla

Oavsett om du har små barn eller om ni är vuxna i familjen innehåller den här matkassen recept som passar alla smaker. Smakerna är anpassade för såväl barn som vuxna. Eftersom kassen innehåller tre av veckans sju middagar får du även utrymme att själv planera för fyra middagar varje vecka. Det ger dig möjlighet att laga familjens favoriträtter.

Middagarna från den enkla matkassen är utmärkta att tillaga under de veckodagar då tiden och orken inte riktigt räcker till. Eftersom de både är lättlagade och snabba får du snabbt matlagningen överstökad och kan lägga tiden på andra måsten.

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar det att köpa matkasse?

När du köper en matkasse här på Middagsfrid väljer du det betalalternativ du önskar och startar då en prenumeration utan bindningstid.

Hur fungerar det att prenumerera på matkasse?

När du prenumererar på en matkasse från oss kan du välja att avsluta den när du vill. Du kan också avboka enstaka matkassar med en framförhållning på nio dagar. Vi levererar matkassen till din dörr en gång per vecka och betalningen dras med den metod du valt.

Vilka dagar levereras matkassarna?

Vi har leveranser på söndagar, måndagar och tisdagar beroende på vilken ort du bor på.