Facebookpixel Går det att laga mat på bara 15 minuter? - Middagsfrid®

Få 200 kr rabatt på dina två första kassar med koden NY200. Läs mer om erbjudandet här.

Nyhet! Supersnabba kassen

Går det att laga mat på bara 15 minuter?

Nyheter

Läs mer

Många upplever att de har väldigt lite tid att lägga på middagsmaten en vanlig vardagskväll. Med färdigplanerad matkasse har du redan fått hjälp med planering och inköp, men tillagningen ligger på dig. När vi planerar menyerna lägger vi stort fokus på att tillagningstiden inte ska bli för lång, att det inte är för många moment men att det ändå blir middagar lagade från grunden.

Men går det verkligen att få ihop middagar som endast tar en kvart att laga? Svaret på den frågan  är ja! Under hösten har vi jobbat med att utveckla en ny Supersnabb kasse där vi lagt ännu större fokus på tillagningstiden men med bibehållen inspiration och med varierade råvaror i recepten. För att möjliggöra en tillagningstid på 15 minuter kommer det finnas fler genvägar i form av färdiga såser eller grytbaser men resultatet blir som i alla andra kassar, välsmakande och näringsriktiga middagar för alla.

Mat lagad från grunden har alltid varit en hörnpelare i Middagsfrids matfilosofi, därför är det viktigt att det genomsyrar även Supersnabba kassen. Exempel på rätter i den nya Supersnabba kassen är laxfilé med citron- och dillsås, kikärtsgryta med ris, och krämig kycklingstroganoff med en fräsch sallad. En kasse med 3 rätter för 4 personer där maten står på bordet inom en kvart!