Facebookpixel Flexitariankasse | 4 middagar för 4 personer | Middagsfrid®

Få 50% rabatt på din första matkasse med koden NY2022. Läs mer om erbjudandet här.

Flexitariska kassen 4 för 4

4 middagar för 4 personer

Rabattkoden kunde inte tillämpas!

Flexitariankassen 4 för 2 matkasse middagsfrid

Flexitarisk matkasse

  • För dig som vill äta mer vegetariskt
  • Recept som är vegetariska och med fågel och fisk
  • Om du vill äta mindre kött

ord.pris:

ditt pris:

Menyer

Vecka 52 och 1 har vi jul- och nyårsstängt. Spana gärna in våra goda menyer från vecka 2!

Ett bättre val med flexitarisk mat

Fågel, fisk eller mittemellan? Med vår matkasse behöver du inte välja! Flexitariankassen 4 middagar för 4 personer passar dig som inte äter nöt -, fläsk – eller viltkött i vardagen och som har en ambition att äta mer vegetariskt, samtidigt som middagarna ska vara goda och varierade. Matkassen innehåller inspirerande menyer som du tillagar på fina säsongsgrönsaker, färsk fisk och fågel. Även om du då och då vill äta rött kött så kan du med den här matkassen enkelt njuta av att vara flexitarian 4 dagar i veckan! Recepten i den här matkassen skapas av Oskar, en av våra lysande menyplanerare och kockar.

Vad är en flexitarian?

En flexitarian är en person som vill äta vegetariskt, fågel och fisk. Men som gärna inte äter eller vill äta mindre kött, alltså nöt, fläsk eller vilt. Det finns många fördelar med att äta flexitarisk mat. Bland annat får du möjligheten att äta mer vegetarisk kost, vilket är mycket bra för din hälsa. Det är dessutom väldigt bra för klimatet att äta mindre rött kött då produktionen av kött bidrar till mycket utsläpp som påverkar miljön negativt. Många som äter flexitariskt äter rött kött ibland men då kanske vid speciella tillfällen eller högtider. Vill du testa att bli flexitarian? Prova vår matkasse och uteslut rött kött 4 dagar i veckan!

Vad får jag hem i flexitariankassen?

I vår matkasse får du hem recept och råvaror för att laga middagar baserade på fisk, fågel och vegetariskt. Vi tycker att mat ska smaka gott, vara varierad och bra för dig och klimatet. I flexitariankassen kan du få hem recept som till exempel kycklingfärsbullar i en krämig tomatsås, fetaostbiffar med ugnsrostade rotfrukter, eller en asiatisk gryta med röd curry och torsk. Vi vill även att du ska veta att våra recept är alltid planerade för att gå åt, inget matsvinn här inte!