
November månad rusar vidare
Övrigt
Läs mer
Övrigt
Läs mer
Det blir mörkt tidigare och tidigare på eftermiddagen, löven har för länge sen trillat av sina grenar, höstrusket är här för att stanna och regnet, ja det verkar kunna anfalla från alla håll, till och med på tvären.
November är verkligen en höstmånad där vädret drabbar oss med både väta och kyla, men på Middagsfrid är den näst sista månaden på året allt annat än tråkig. För lustigt nog firar flera av oss, som jobbar här, födelsedag just den här månaden. Slump eller inte, men så är det! Det gäller att hitta glädjeämnena som lyser upp när mörkret är som tätast och då sitter lite tårta och fest med vännerna fint.
Det är som sagt ”bara” november men på Middagsfrid är julplaneringen redan fixad och klar. I år har vi valt att utmana oss själva och satt ett nytt julbord på kartan. Traditionellt och vegetariskt har blivit flexitariskt. Fisk och vego men inget rött kött. Smakerna är julbordsklassiska med sill, rödbetssallad, vegobullar och ugnsbakad rotselleri. Årets dessert går i chokladens och saffranets tecken – den är rent himmelsk.
Och julgodiskassen? Jodå, självklart finns även den i år och liksom julbordet har julgodiset utrustats med nya goda recept – chili och kardemummakolor – det vill ni inte missa! Läs mer på vår hemsida.