Facebookpixel Matkasse för barnfamiljen | Barnkassen | Middagsfrid®

KICKSTARTA HÖSTEN! Just nu får du 35% rabatt på dina två första matkassar med koden GODAVANOR35. Läs mer om erbjudandet här..

Barnkassen

4 middagar för 4 personer

Rabattkoden kunde inte tillämpas!

Barnkassen matkasse middagsfrid

En familjefavorit

  • Barnvänliga smaker
  • Inga onödiga tillsatser
  • Mycket grönsaker

ord.pris:

ditt pris:

Menyer

Matkasse för barn

Brukar du laga mat som barnen bara petar i innan de ber om att få gå ifrån matbordet? Att laga bra mat som hela familjen gillar är inte lätt, speciellt inte när barnen är små. Med vår matkasse för barn får du goda recept anpassade för de minsta smaklökarna, utan att de för den sakens skull blir tråkiga för er vuxna. Barnkassen hjälper dig att laga bra, näringsriktig och varierad mat som går hem även hos de minsta i familjen.

Varierade och barnvänliga måltider

I vår barnkasse får du fyra middagar för fyra personer och alla recept har barnvänliga smaker. Dessutom är vi noggranna med vilka varor vi väljet att stoppa ner i matkassen, vi vill inte leverera varor med en massa onödiga tillsatser och e-nummer. 

När vi har barn är vi ofta noggranna med vad de äter och samtidigt räcker tiden inte alltid till. Genom att köpa en barnvänlig matkasse med fyra måltider behöver du inte planera och köpa produkter till alla veckans sju dagar på egen hand. Det ger dig mer tid över att spendera med familjen.

Vår matkasse för barnfamilj ger dig rätter med kött, fisk och fågel samt en vegetarisk rätt i veckan. På vår hemsida kan du se recepten för fyra veckor åt gången så att du kan avgöra vilka veckor du vill ha kassen. Ibland kanske du känner för att pausa prenumerationen och då går det bra, så länge du har minst nio dagars framförhållning.

Recepten innehåller både gamla och nya favoriter som är omtyckta både hos barn och vuxna. Du kan få göra egna fiskpinnar eller en ny twist på köttfärssåsen. Allting med barnvänliga smaker, men med lite mer spänning. I alla rätter ingår grönsaker som till och med barnen kommer att gilla. Varför inte låta barnen vara med och laga maten för att göra den lite extra god?

Därför ska du välja vår matkasse för barn

Att laga näringsrik mat som barn tycker om samtidigt som resten av vardagen ska hinnas med är inte enkelt. Med vår matkasse underlättar du vardagspusslet med fyra middagar som går relativt snabbt att laga och som majoriteten av barn tycker om. Barnfamiljens middagar kan lätt bli ganska enformiga med köttbullar, korv, potatismos och tacos som stående inslag. Med en barnkasse får ni mer variation och kan hitta nya favoriter att utöka barnens lista med.

Barn växer och behöver få i sig näring, men det är inte alltid så enkelt att hitta mat de tycker om. Våra receptkreatörer är experter på att komponera ihop rätter som barn älskar. Dessutom innehåller middagarna all den näring som ett växande barn behöver för att må bra.

En annan fördel med en barnkasse är att du har flera av veckans middagar planerade och inte behöver stressa in i butiken med hungriga barn efter jobbet och skolan. Vi levererar matkassen ända till din dörr och allt du behöver ha hemma är kryddor och andra basvaror. Du får alltid information om vilka produkter du bör ha hemma för kommande vecka för att du ska ha tid att planera.

Du kan välja vilka dagar du vill till att laga rätterna men oftast är måndagar till torsdagar de stressigaste för barnfamiljer. Utöver jobb och skola kanske barnen har olika fritidsaktiviteter som ska hinnas med. Därför fokuserar vi på maträtter som inte tar för lång tid att laga, för att slippa stress över matlagningen.

Bra råvaror från Sverige

Vi på Middagsfrid vill stötta svenska producenter och du hittar därför enbart svenskt kött och fågel i våra matkassar. Även grönsaker och mejeriprodukter kommer mestadels från Sverige. Dessutom väljer vi gärna ekologiska mejeriprodukter då de är bättre både för din hälsa och för klimatet.

Vanliga frågor och svar

Vad innehåller en barnkasse?

Vår matkasse för barnfamilj innehåller fyra middagar som har olika protein. Varje vecka får du kött, fågel, fisk och vegetariskt.

Finns det barnkassar utan fisk?

Middagsfrids Barnkasse innehåller fisk därför att vi vet att det är bra med variation, både för barn och vuxna. Det är bra att lära barnen tidigt att det är bra att äta olika typer av mat, både för hälsan och klimatet.

Kan man modifiera recept och innehåll?

Nej det kan du inte göra via oss, men du har givetvis möjlighet att anpassa recepten utifrån dina preferenser där hemma.

Vilka matkassar finns det?

Vi erbjuder exempelvis matkassar med snabblagade rätter, enbart vegetarisk mat och för flexitarianer.

Hur fungerar det att köpa matkasse?

Du fyller i din adress och väljer kasse samt betalmetod. Då startar du en prenumeration utan bindningstid.

Hur fungerar det att prenumerera på matkasse?

Du får en matkasse varje vecka, men kan alltid avboka kassen senast nio dagar innan leverans.

Vilka dagar levereras matkassarna?

Vi har leverans på söndagar, måndagar och tisdagar beroende på var du bor.