Yakinikubiff med pak choi, lime och äggnudlar
Yakinikubiff med pak choi, lime och äggnudlar
Yakinikubiff med pak choi, lime och äggnudlar

Yakinikubiff med pak choi, lime och äggnudlar

149306821270001
½ fp äggnudlar, 125 gYakinikubiff1 fp lövbiff, ca 180 g½-1 röd chili1 vitlöksklyftor2 msk kinesisk soja½ msk socker1 fp pak choi, 250 g1 rödlök2 msk neutral olja1 lime
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, en bunke och en traktörpanna.2. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av och skölj av nudlarna i kallt vatten.3. Yakinikubiff: Strimla lövbiff i ½ cm breda strimlor, hacka chili och lägg allt i bunken. Tillsätt pressad vitlök, kinesisk soja, socker och blanda runt ordentligt. Ställ åt sidan.4. Skär pak choi i 2 cm breda strimlor och skiva rödlök. Hetta upp traktörpannan på hög värme med neutral olja. Stek pak choien och rödlöken i ca 3 min. Tillsätt lövbiffen och marinaden i pannan och stek i ytterligare 3 min på hög värme.5. Vänd ner de kokta nudlarna i pannan med lövbiffen och rör om ordentligt. Låt allt bli varmt. Skär lime i klyftor.6. Servera yakinikubiffen och nudlarna direkt ur pannan med limeklyftorna vid sidan av.