Peas of heaven tacoplåt med \tomajs\ och guacamole
Peas of heaven tacoplåt med \tomajs\ och guacamole
Peas of heaven tacoplåt med \tomajs\ och guacamole

Peas of heaven tacoplåt med \tomajs\ och guacamole

549316891780002
Tacofärs1 msk neutral olja2 fp vegofärs peas of heaven, ca 400 g 1 fp tacokryddmix, 30 g1 krm salt1 fp tortillachips, 200 g 1 fp riven ost, 150 g "Tomajs"1 kålrabbi1 fp majskorn, 380 g1 fp kvisttomater, 500 gTillbehör1 paprika1 fp strimlad isbergssallad, 125 g Sås1 fp tacosås, 230 g1 fp gräddfil, 3 dl1 fp guacamole, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en traktörpanna, ugnsplåt med bakplåtspapper och ett fat.2. Tacofärs: Hetta upp pannan med neutral olja och fräs färsen på hög värme i 3 min. Tillsätt tacokryddmix, salt och stek i ytterligare 2 min. Fördela tortillachips över plåten, lägg på färsen och riven ost. Sätt in plåten högt upp i ugnen i 10 min.3. Tillbehör "Tomajs" (valfritt): Skala och tärna kålrabbi till små bitar. Häll av majs. Skär av toppen på tomaterna och gröp ur med en sked. Fyll tomaterna med majsen och kålrabbin. Strimla paprika.4. Servera direkt från plåten. Ha såserna och tillbehören vid sidan av.