Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris

Pasta puttanesca med tonfisk och kapris

149774453140004
Pasta3 l vatten½ msk salt4 port. spaghettiPuttanesca1 gul lök1 kålrabbi2 fp tonfisk i olja, 340 g 2 vitlöksklyftor1 fp kapris, 100 g ½ tsk salt1 fp passerade tomater, 390 g 1 tsk buljongpulver, alt. ¼ tärning2 krm kanel1 tsk sambal oelekSallad1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna med lock och en skål. Ställ fram alla ingredienser och koka upp vatten till pastan i en kastrull, innan ni börjar med matlagningen.2. Puttanesca: Hacka gul lök, skala och tärna kålrabbi. Hetta upp pannan och fräs tonfisk med olja, löken, pressad vitlök, avrunnen kapris, kålrabbin och salt på medelhög värme i 3 min.3. Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen.4. Tillsätt passerade tomater, buljongpulver (alt. tärning), kanel och sambal oelek i pannan. Låt puttra under lock i ca 5 min.5. Servera puttanescan med pastan och toppa med ruccola.