Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor
Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor
Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor
Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor
Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor
Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor

Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor

649005793180004
1 fp basmatiris, 300 g Kycklingfärspanna2 gula lökar2 msk olivolja1 fp kycklingfärs, ca 500 g ½ tsk salt2 krm svartpeppar2 msk kinesisk sojaSallad1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp salladsmix frise/mache, 150 g 1 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 krm saltDijonsås1 fp gräddfil, 3 dl½ msk dijonsenap1 krm salt1 fp inlagda rödbetor, 370 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull med lock, stekpanna och två skålar. Ställ fram alla ingredienser och ha risvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka basmatiris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Kycklingfärspanna: Skiva gul lök. Hetta upp pannan med olivolja och bryn kycklingfärs på hög värme i 5 min (halvera tomaterna till salladen undertiden ni steker färsen). Tillsätt löken, salt och svartpeppar och fräs i ytterligare 3 min på medelhög värme.4. Sallad: Halvera tomater och blanda med salladsmix, olivolja, vitvinsvinäger och salt i den ena skålen.5. Dijonsås: Blanda gräddfil med dijonsenap och salt i den andra skålen.6. Rör ner kinesisk soja i kycklingfärspannan och servera med basmatiris, inlagda rödbetor, dijonsåsen och salladen.