Kolja asian-style i kokosmjölk med pakchoi och nudlar
Kolja asian-style i kokosmjölk med pakchoi och nudlar
Kolja asian-style i kokosmjölk med pakchoi och nudlar

Kolja asian-style i kokosmjölk med pakchoi och nudlar

249965993670009
Udon nudlar2 l vatten1 fp udon nudlar, 300 gKokosmjölk1 gul lök2 vitlöksklyftor2 msk neutral olja1 msk sambal oelek1 fp kokosmjölk, 400 ml2 dl vatten1 msk majsstärkelse1 citron (saft)2 msk buljongpulver (alt 2 tärningar)Kolja asian style1 fp kolja, 450 g1 citron (skal)1 tsk saltGrönsaker1 fp pakchoi, 250 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, en traktörpanna och en skål. Ställ fram alla ingredienser och ha vatten till nudlarna kokande innan du börjar med matlagningen.2. Udon nudlar: Koka nudlarna i 8 min och ställ åt sidan.3. Kokosmjölk: Skiva lök och vitlök. Hetta upp traktörpannan med neutral olja på medelhög värme och stek löken, vitlöken och sambal oelek i ca 2 min. Riv skal från citron och lägg åt sidan. Tillsätt kokosmjölk, vatten, majsstärkelse, saften från citron och buljongpulver i pannan. Vrid ner på låg värme och låt puttra.4. Kolja asian style: Dela kolja i jämnstora bitar, ca 3 x 3 cm. Blanda fisken i skålen tillsammans med citronskalet och salt.5. Grönsaker: Strimla pakchoi. Lägg ner pakchoi och koljan i pannan med kokosmjölken. Koka under lock i ca 2 - 3 min.6. Bottna tallriken med nudlarna och slå över den nykokta fisken med såsen. Klart att servera!