Enchiladas med ananas- och gurksalsa
Enchiladas med ananas- och gurksalsa
Enchiladas med ananas- och gurksalsa

Enchiladas med ananas- och gurksalsa

249695259360008
Enchiladas½ rödlök2 vitlöksklyftor2 msk neutral olja1 fp nöt & grönt färs, 500 g1 fp enchiladas kryddmix, 28 g½ tsk salt1 fp krossade tomater, 390 g1 fp kebabbröd, 8 st1 fp riven texmexost, 150 gAnanas- och gurksalsa1 gurka1 fp skivad ananas, 227 g½ rödlök
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsform 20 x 30 cm, en stekpanna och en skål.2. Enchiladas: Hacka lök och vitlök. Hetta upp stekpannan med neutral olja och stek färsen i ca 2 min på hög värme. Tillsätt sedan löken, vitlöken, kryddmix, salt och stek i ytterligare 2 min. Sänk till medelvärme, tillsätt krossade tomater och låt puttra i 3 min.3. Enchiladas forts: Lägg ut bröden, fördela fyllningen i mitten av bröden och toppa med hälften av osten. Rulla bröden och lägg i en oljad form. Toppa med resten av osten och gratinera i mitten av ugnen i ca 8 min.4. Ananas- och gurksalsa: Skär gurka och ananas i 1 cm kuber och skiva rödlök. Blanda allt i skålen.5. Servera de gratinerade enchiladasen med salsan vid sidan.