Varför Middagsfrid?

Vi har sedan 2007 levererat färdigplanerade matkassar till tusentals familjer i Sverige. Råvarorna i våra kassar är valda med omsorg, av hög kvalitet och uteslutande färska. Vi är restriktiva med tillsatser i våra matkassar, d.v.s. E-nummer och andra industriella ingredienser. I möjligaste mån väljer vi svenska råvaror framför importerade, kött och fågel är självklart alltid svenskt. Vi lovar att vi alltid levererar så hög andel ekologiskt som möjligt, Vegokassen har alltid minst 50 % ekologiska varor. Vi hoppas att du märker skillnaden!

Nyhet!

Årets soligaste nyhet är vår Sommarkasse, fullproppad med färska och säsongsanpassade råvaror som kommer tillsammans med en lyxig meny för fyra personer. Boka idag och få 100 kr rabatt på din första Sommarkasse!

Läs om Sommarkassen

Vår matkasse - ett klimatsmart val

Miljö är en av våra hjärtefrågor. Eftersom livsmedel står för 1/3 av världens CO2-utsläpp, brinner vi på Middagsfrid för att påverka våra kunder till att lära sig klimatsmartare middagsvanor. Det sker framförallt inom tre områden.

Läs mer

Bli proffs på grönt

Nu har vi ett helt nytt inslag i vår populära Vegokasse, Veckans vegan! Få hem en grön kasse med minst 50% ekologiskt som dessutom innehåller en vegan friendly rätt varje vecka! För att fira den här nyheten får du din första Vegokasse för endast 395 kr!

Läs om Vegokassen

Vad tycker kunderna?

Maria Elo bor i Stockholm och har använt vår tjänst i flera år, hon har faktiskt tagit emot över 200 kassar från oss! Hon kontaktade oss nyligen för att berätta vad hon och och hennes familj tycker om Middagsfrid, och hur maten har påverkat deras hälsa.

Marias upplevelse
Vi firar att vi är bäst i test

Bäst i test 2018!

Vi har de bästa matkassarna med störst variation och nyttigast recept enligt DN:s senaste test. Dessutom blev vi bäst i test i Aftonbladet 2016. För att fira det här vill vi erbjuda alla nya kunder upp till 300 kr rabatt på din första matkasse!

Boka idag