BÄSTA MATKASSEN 2021

Bäst-i-test.se har utsett våra matkassar till bäst i test 2021. För att fira det här vill vi erbjuda alla nya kunder upp till 300 kr rabatt på sin första matkasse. Prova du med och njut av lite mer Middagsfrid i vardagen.

NYHET! Klimatgoda kassen

Nu har det blivit enklare än någonsin att äta klimatsmart och riktigt god mat. Lämna över jobbet till oss och gör ett bra val både för dig och planeten, beställ hem vår helt nya Klimatgoda kasse med klimatberäknade recept! Läs mer om kassen här.

Veckans meny

Vill du ha en vegetarisk matkasse, en extra snabb matkasse eller kanske en kasse med extra barnvänliga smaker? Se vad alla våra matkassar innehåller för middagar de kommande veckorna och välj den som passar dig bäst!

Ett klimatsmart val

Livsmedelsbranschen står för en stor del av koldioxidutsläppen och dessutom är matsvinnet en stor miljöbov. Vi vill påverka våra kunder till att göra klimatsmarta val i vardagen och samtidigt minska matsvinnet. Det sker framförallt inom fyra områden: Minska matsvinnet, hållbara transporter, minska mängden rött kött och säg nej till flygtransporter.

Om Middagsfrid

Middagsfrid är matkassen för dig som vill äta enkla, goda och inspirerande middagar fyllda med massa grönsaker och klimatsmarta menyer. Hos oss kan du vara säker på att du får hem recept och råvaror skapade och utvalda med riktig kärlek för mat. Och såklart med omtanke för djuren, naturen och vår hälsa. Våra kunder tycker att vi är allra bäst på att skapa goda och välsmakande middagar, att vi har de mest lättförståeliga och enkla recepten och bäst variation när det gäller recept och råvaror. Läs mer om varför du ska välja just Middagsfrids matkassar här. Psst! Visste du förresten att vi var först i hela världen med konceptet matkasse? Vi har underlättat vardagen för tusentals familjer i Sverige sedan 2007.

Äggfri majonnäs, raita, olivhummus

Recept & inspiration

På vår blogg finner du inspiration, middagstips och recept. Vi delar också med oss av våra tankar och idéer kring det vi brinner mest för: hållbar, näringsrik och riktigt god vardagsmat för hela familjen!

Så funkar Middagsfrid

Frågor & Svar om våra matkassar

Är det första gången du beställer en matkasse? Ingen fara, vi har svar på dina frågor!