Facebookpixel Matkassar med färdiga veckomenyer | Bäst i test | Middagsfrid®

Matkassar från Middagsfrid

  • Snabbt och enkelt
  • Nya välsmakande recept varje vecka
  • Bra mat för dig och miljön

Vi ger dig Middagsfrid med våra färdigplanerade matkassar

Middagsfrid är matkassen för dig som vill äta enkla, goda och inspirerande middagar fyllda med massa grönsaker och klimatsmarta menyer. Hos oss kan du vara säker på att du får hem recept och råvaror skapade och utvalda med riktig kärlek för mat!

Levererar vi till din adress?

Vi levererar till dig!
Vi levererar tyvärr inte till din adress!

Menyer

Nya goda vanor med nya goda Melliskassen!

Vem vill inte ha en glass som man kan äta alla dagar i veckan, utan dåligt samvete? I vår nya Melliskasse hittar du recept och råvaror för att tillaga goda och nyttiga mellanmål som passar både stora och små, för föräldrar och barn i farten helt enkelt! 

Bäst i test

Bäst-i-test.se har utsett våra matkassar till bäst i test 2021. För att fira det här vill vi erbjuda alla nya kunder upp till 300 kr rabatt på sin första matkasse. Prova du med och njut av lite mer Middagsfrid i vardagen.

Ett klimatsmart val

Livsmedelsbranschen står för en stor del av koldioxidutsläppen och dessutom är matsvinnet en stor miljöbov. Vi vill påverka våra kunder till att göra klimatsmarta val i vardagen och samtidigt minska matsvinnet. Det sker framförallt inom fyra områden: Minska matsvinnet, hållbara transporter, minska mängden rött kött och säg nej till flygtransporter.

Äggfri majonnäs, raita, olivhummus

Recept och inspiration

På vår blogg finner du inspiration, middagstips och recept. Vi delar också med oss av våra tankar och idéer kring det vi brinner mest för: hållbar, näringsrik och riktigt god vardagsmat för hela familjen!