FÅ VAR 7:E KASSE GRATIS HOS MIDDAGSFRID

Nyhet! Hos Middagsfrid lönar det sig att vara matkassekund, på riktigt. Nu får du upp till 300 kr rabatt på din första beställning och var 7:e kasse gratis*.

*Läs de fullständiga villkoren för erbjudandet längst ner på den här sidan.

Du behöver ingen rabattkod för att beställa, erbjudandet appliceras automatiskt!

Vilken matkasse passar dig?

Vi på Middagsfrid har hjälpt till att underlätta vardagen för tusentals familjer i Sverige ända sedan 2007, vi var faktiskt först i hela världen med konceptet färdigplanerad matkasse! Vi har något för alla, Barnkassen för både de stora och små, Vegokassen för dig som föredrar att äta grönt, och mycket mer. I våra matkassar hittar du alltid helt färska råvaror, bara svenskt kött, säsongsanpassade grönsaker och såklart riktigt goda och inspirerande recept speciellt framtagna av våra duktiga och engagerade menyplanerare. Beställ idag och njut av lite mer Middagsfrid!

Erbjudandet är personligt och kräver att du har en prenumeration på någon av våra matkassar. Läs våra allmänna kundvillkor här.

Erbjudandet innefattar alla Middagsfrids ordinarie matkassar (ord. pris 595 – 945 kr), förutom Fruktkassen och Melliskassen. Erbjudandet innefattar inte säsongskassar (såsom Julkasse, Påskkasse etc.)

Detta erbjudande gäller endast kunder som bor i Middagsfrids leveransområde inom Västra Götalands län. Bor du i Västra Götalands län och vill ta reda på om vi levererar till din adress, kan du antingen testa din adress på vår hemsida genom att påbörja en beställning alternativt kontakta vår kundservice via kundservice@middagsfrid.se eller 08-55 117 118.

Erbjudandet kan kombineras med andra erbjudanden och rabattkoder. Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter eller något annat av värde.

Erbjudandet startar söndag 13/9-2020. För att ta del av erbjudandet krävs att du uppfyller följande krav:

  1. Du behöver ta emot din första av sju kassar innan den 31/3-2021, observera att senaste datum för beställning då blir 21/3-2021.
  2. Du behöver ta emot din sjunde kasse inom 16 veckor från datumet för din första leverans.
  3. Om du pausar eller avslutar din prenumeration kan du fortfarande ta del av erbjudandet, dock krävs det att tiden för pausen eller upphörandet av prenumerationen inte överstiger fyra sammanhängande veckor. Skulle din paus eller ditt avslut överstiga fyra sammanhängande veckor, kommer din nästkommande leverans att räknas som den första av de sex leveranser du behöver ta emot för att erhålla din gratiskasse.

Inför var sjunde kasse kommer en rabattkod automatiskt appliceras på din order. En reservation om 1 SEK kommer på grund av vår betaltjänstleverantör att behöva göras för var sjunde kasse. Reservationen om 1 SEK återbetalas automatiskt till dig efter leverans.  

Eventuella reklamationer som registreras på din gratiskasse kommer att återbetalas på en av dina tidigare ordrar, då Klarna inte kan registrera en återbetalning på en gratisorder.

Vid sen avbokning av gratiskassen kommer rabattkoden att sparas till nästkommande leverans istället, och du får betala avbokningsavgift för de kostnader som Middagsfrid har ådragit sig. Läs mer om sen avbokning i våra allmänna villkor.