Vilken matkasse passar dig?

Stora matkassen från Midagsfrid

Stora Matkassen

5 middagar á
4 portioner för 895 kr

 

 Beställ Stora Matkassen med prova-på-priset 599 kr för första kassen

Stora matkassen är vår mest kompletta kasse som gör att du kan äta gott hela veckan. Veckomenyn består av 5 recept som passar hela familjen, med förslag på hur du kan anpassa rätterna för även de minsta barnen. Vardagslyx för hela familjen hela veckan! Det ingår alltid minst en kötträtt, en vegetarisk rätt, en fiskrätt och en fågelrätt.

Mellanstor Matkasse - Prova-på-pris 399kr för första leveransen

Mellanstora Matkassen

3 middagar á
4 portioner för 675 kr

 

Beställ Stora Matkassen med prova-på-priset 399 kr för första kassen

Mellanstora matkassen är alternativet för dig som vill ha lite mer flexibilitet kring kvällsmaten och även för mindre hushåll. Den är perfekt för dig vill ha matlåda, har kvällsaktiviteter eller vill varva med några egna favoritrecept ibland. Suveränt för er som har kvällsaktiviteter!

Liten matkasse

Lilla Matkassen

4 middagar till
2 personer för 575 kr.

 

Beställ Stora Matkassen med prova-på-priset 299 kr för första kassen

Upptäck hur roligt det är att laga mat även i veckorna med nya goda recept som gör vardagen till en fest. Du får tre recept varav ett är för två middagar (fyra portioner), så har du mycket för dig om kvällarna blir det lätt att hinna med maten ändå. Den perfekta kassen för det mindre hushållet!

Barnkasse - en matkasse från Middagsfrid för 745kr

Barnkassen

4 middagar till
4 personer för 745 kr.

 

Beställ Stora Matkassen med prova-på-priset 499 kr för första kassen

Med Barnkassen får du extra snabblagad och barnvänlig mat. Med fokus på färska, ekologiska och tillsatsfria råvaror av hög kvalitet får du hjälp att laga goda, roliga och mer snabblagade middagar som barnen tycker om.

Återupptäck klassiska barnfavoriter, lagade på Middagsfrids sätt!

Vegokassen - underbara gröna rätter i Middagsfrids vegetariska matkasse

Vegokassen

3 middagar till
4 personer för 645 kr.

 

Beställ Stora Matkassenmed prova-på-priset 399 kr för första kassen

Vegokassens vision är att hjälpa dig som är van köttätare att upptäcka den vackra vegetariska maten. Den är till för dig som gärna äter vegetarisk mat och vill  få ny inspiration och planeringshjälp i vardagen men även dig som vill göra ett klimatsmart middagsval. Du får färska, minst 25 % ekologiska, råvaror av högsta kvalitet utan onödiga tillsatser tillsammans med våra 13 menyer som passar hela familjen! Kassen innehåller ägg och mejeri och är alltså lakto-ovo-vegetariansk.

Allt Om Mat öppnar sin receptskattkista för att bjuda på en finfin matkasse

Allt om Mat-kassen

4 middagar till
4 personer för 825 kr.

 

Beställ Stora Matkassen med prova-på-priset 599 kr för första kassen samt att du får ett keramiskt knivset på köpet

Allt om Mat-kassen är en färdigplanerad matkasse med inspirerande och provlagade recept. Allt du behöver för att laga smakfulla middagar, 4 välkomponerade vardagsmiddagar, varav en vardagslyxig och dessutom får du en extrarätt varje vecka. Du får ta del av Allt om Mats bästa recept som har provlagats i Allt om Mats provkök. Våra ingredienser är ofta ekologiska och närproducerade.