Matkasse Halmstad

I Halmstad kommer leveranser ske på måndagar klockan 17.00 – 22.00.

Vi levererar inom postorten Halmstad men vårt leveransområde täcker än så länge inte hela postorten. Om du skulle råka bo utanför vårt leveransområde så får du reda på det av oss när vi tar emot din registrering.

Beställ din leverans här

Hemleverans_matkasse_Halmstad
 
Hjälp oss att börja leverera i ditt område

Om vi inte leverar till ert område ännu – registrera en intresseanmälan! Det gör du på samma sätt som en ordinarie beställning. Vi börjar leverera till ditt område så fort vi får tillräckligt många intressenter där.
Om du vill påskynda uppstarten av leveranser i ditt område så kan du hjälpa till. Vi har tagit fram visitkortsstora informationslappar som vi blir väldigt glada om du kan tänka dig att dela ut till vänner och bekanta i närområdet. Maila kundservice@middagsfrid.se så skickar vi så gärna över några lappar.

Så här ser Middagsfrids tjänst ut:

Familjeföretaget Middagsfrids tjänst börjar i provköket och själva leveransen är en välplanerad kasse med just de råvaror som behövs för hela veckomenyn, för fem dagar och fyra personer. I kassen finns också de utprovade recepten utförligt beskrivna. Recepten är enkla (de tar normalt cirka 30 minuter att laga) och goda (enligt våra kundundersökningar får recepten över 4 av 5 i betyg i snitt). Klicka här för att läsa mer om undersökningen.

Recepten tas fram och råvarorna väljs med hänsyn till tidsåtgång, näringsinnehåll, miljöpåverkan, smak och pris. Det mesta i matkassarna är färska råvaror och en hel del är ekologiskt, utan tillsatser och inte minst klimatsmart. Exempelvis försöker Middagsfrid i möjligaste mån undvika växthusodlade grönsaker och på köttsidan dominerar fågel, lamm och vilt medan det är mindre av nöt- och fläskkött. Alla råvaror som behövs för veckomatsedeln plockas omsorgsfullt ihop och transporteras kollektivt i små kylbilar till hushållen. Klicka här för att läsa mer om vårt klimatarbete.

Hela kedjan från recept till leverans genomförs på ett sätt som också gör Middagsfrids matkassar prismässigt konkurrenskraftiga. En leverans med veckans middagsmat kostar 895 kronor. En undersökning visar att 33 procent av Middagsfrids kunder upplever att de har sänkt sina matkostnader sedan de blev kunder, 13 procent upplever att deras matkostnader har ökat. Middagsfrid levererar alltid maten i obruten kylkedja till din dörr.

Hjälp oss att börja leverera i ditt område

Om vi inte leverar till ert område ännu – registrera en intresseanmälan! Det gör du på samma sätt som en ordinarie beställning med enda skillnaden att du kryssar i rutan ”bor utanför leveransområdet”.
Vi börjar leverera till ditt område så fort vi får tillräckligt många intressenter där.
Om du vill påskynda uppstarten av leveranser i ditt område så kan du hjälpa till. Vi har tagit fram visitkortsstora informationslappar som vi blir väldigt glada om du kan tänka dig att dela ut till vänner och bekanta i närområdet. Maila kundtjanst@middagsfrid.se så skickar vi så gärna över några lappar.