Vilken matkasse passar dig?

Stora Matkassen

5 middagar för 4 personer Pris per leverans
925 KR

Stora matkassen är vår mest kompletta matkasse som gör att du kan äta gott hela veckan. Veckomenyn består av 5 recept som passar hela familjen, med förslag på hur du kan anpassa rätterna för även de minsta barnen. Vardagslyx för hela familjen hela veckan! Det ingår alltid minst en kötträtt, en vegetarisk rätt, en fiskrätt och en fågelrätt.

Aktuella kampanjer 2015

eller

Mellanstora Matkassen

3 middagar för 4 personer Pris per leverans
695 KR

Mellanstora matkassen är alternativet för dig som vill ha lite mer flexibilitet kring kvällsmaten och även för mindre hushåll. Den är perfekt för dig vill ha matlåda, har kvällsaktiviteter eller vill varva med några egna favoritrecept ibland. Suveränt för er som har kvällsaktiviteter!

Aktuella kampanjer 2015

eller

Lilla Matkassen

4 middagar för 2 personer Pris per leverans
595 KR

Upptäck hur roligt det är att laga mat även i veckorna med nya goda recept som gör vardagen till en fest. Du får tre recept varav ett är för två middagar (fyra portioner), så har du mycket för dig om kvällarna blir det lätt att hinna med maten ändå. Den perfekta matkassen för det mindre hushållet!

Aktuella kampanjer 2015

eller

Barnkassen

4 middagar för 4 personer Pris per leverans
765 KR

Med Barnkassen får du extra snabblagad och barnvänlig matkasse. Med fokus på färska, ekologiska och tillsatsfria råvaror av hög kvalitet får du hjälp att laga goda, roliga och mer snabblagade middagar som barnen tycker om.

Aktuella kampanjer 2015

eller

Vegokassen

3 middagar för 4 personer Pris per leverans
645 KR

Upptäck den vackra vegetariska maten! För dig som gärna äter vegetarisk mat och vill få ny inspiration och planeringshjälp i vardagen men även dig som vill göra ett klimatsmart middagsval. Du får färska, minst 25 % ekologiska, råvaror av högsta kvalitet utan onödiga tillsatser tillsammans med en god meny som passar hela familjen!

Vegokassen innehåller ägg och mejeri och är alltså lakto-ovo-vegetarisk.

Aktuella kampanjer 2015

eller