Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås
Garam masalakyckling med vitlökssås

Garam masalakyckling med vitlökssås

549934458280008
1 fp jasminris, 300 g Garam masalakyckling1 fp morötter, 300 g1 paprika 1 rödlök2 msk neutral olja1 fp kycklingbitar, ca 550 g 1 fp garam masala kryddmix, 33 g½ tsk saltVitlökssås1 fp matyoghurt, 2 dl1 vitlöksklyfta2 krm salt1 fp salladsmix mangold/rödbeta, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och liten skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till riset kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Garam masalakyckling: Slanta morötter, strimla paprika och skiva rödlök. Hetta upp pannan med neutral olja och bryn kycklingbitar på hög värme runtom i ca 3 min. Tillsätt grönsakerna, garam masalakryddmix och salt och fräs i ytterligare 5 min på medelhög värme.4. Vitlökssås: Blanda matyoghurt, pressad vitlök och salt i skålen.5. Servera garam masalakycklingen med riset, såsen och salladsmix mangold/rödbeta.