Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa
Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa
Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa
Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa
Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa
Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa

Burrito med svarta bönor, gräddfil och salsa

249184709270000
Burrito 1 paprika1 fp majs, 380 g2 fp svarta bönor, 760 g2 msk neutral olja1 fp basmati Qiuck N´Easy, 250 g1 tsk salt1 tsk spiskumin½ fp salsa, 150 g½ msk neutral olja1 fp tortilla bröd, 6 st1 fp riven ost, 150 gTill servering½ fp salsa, 150 g1 fp gräddfil, 3 dl1 fp salladmix, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en stor stekpanna eller traktörpanna och en ugnsform 20 x 30 cm.2. Burritofyllning: Strimla paprika och häll av majskornen och bönorna. Hetta upp pannan med neutral olja och stek bönorna, paprikan, majsen, ris, salt, spiskummin och hälften av salsan i 3-4 min.3. Burrito forts: Tillsätt neutral olja i ugnsformen. Lägg ut tortilla bröden på köksbänken, och fukta med lite vatten längs kanterna på bröden. Fördela fyllningen och riven ost i bröden. Vik in kanterna ca 4-5 cm och rulla sedan ihop bröden till små paket.4. Lägg burriton med skarven neråt i ugnsformen. Sätt formen mitt i ugnen ca 10 min.5. Servera burriton med resten av salsan, gräddfil och salladsmix.