Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil

Linstaco med grönsaker och gräddfil

249784930980004
Picklad rödlök1 dl vatten½ dl vitvinsvinäger1 msk socker1 rödlökTacofräs1 fp champinjoner, 250 g 1 gul lök2 msk neutral olja1 msk tomatpuré2 tsk paprikapulver2 tsk spiskummin½ tsk salt2 fp kokta gröna linser, 760 g2 msk japansk sojaGrönsaker1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp strimlad isbergssallad, 125 g 8 tortillabröd1 fp gräddfil, 3 dl
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna, en skål och ett fat.2. Picklad rödlök: Rör ihop vatten, vitvinsvinäger och socker i skålen. Finstrimla rödlök och vänd ner i lagen.3. Tacofräs: Skär champinjoner i tunna skivor och finhacka gul lök. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs champinjonerna och löken i pannan på medelhög värme tills mycket av vätskan från svampen har försvunnit, ca 7 min.4. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver, spiskummin och salt i pannan och stek i ytterligare 2 min. Vänd ner sköljda gröna linser och japansk soja i pannan och värm på i ca 2 min.5. Grönsaker: Halvera körsbärstomater. Lägg tomaterna och strimlad isbergssallad på fatet.6. Servera tacofräset och grönsakerna i tortillabröd. Toppa med gräddfil och den picklade löken.