Kycklingkebab i pitabröd med syrlig råkostsallad
Kycklingkebab i pitabröd med syrlig råkostsallad
Kycklingkebab i pitabröd med syrlig råkostsallad
Kycklingkebab i pitabröd med syrlig råkostsallad
Kycklingkebab i pitabröd med syrlig råkostsallad
Kycklingkebab i pitabröd med syrlig råkostsallad

Kycklingkebab i pitabröd med syrlig råkostsallad

749774123180009
Syrlig råkostsallad1 citron½ tsk salt1 fp raw slawmix, 300 g Kycklingkebab1 msk neutral olja1 fp strimlad kycklinglårfilé, ca 600 g 1 msk spiskummin1 tsk salt2 krm cayennepepparGrönsaker1 fp körsbärstomater, 250 g 1 rödlök1 fp pitabröd, 5 st1 fp gräddfil, 3 dl
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 175°. Ta fram en skål, traktörpanna och serveringsfat. Ta fram alla ingredienser innan ni börjar med matlagningen.2. Syrlig råkostsallad: Massera in skalet och saften från citron och salt med raw slawmixen i skålen.3. Kycklingkebab: Hetta upp pannan med neutral olja och fräs strimlad kycklinglårfilé på hög värme i 3 min. Tillsätt spiskummin, salt och cayennepeppar i pannan och fräs i ytterligare 5 min på medelhög värme.4. Grönsaker: Halvera körsbärstomater och strimla rödlök och lägg på fatet.5. Värm pitabröd enligt anvisningarna på förpackningen.6. Servera kycklingkebaben med den syrliga råkostsalladen, grönsakerna och gräddfil.