Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost
Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost
Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost
Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost

Chorizo- och potatispanna med ramslöksfärskost

949925149470008
Potatis1 liter vatten1 ½ msk salt1 fp smått & gott potatis, 900 gChorizopanna2 paprikor1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp färsk chorizo, ca 350 g 3 msk olivolja2 vitlöksklyftor1 ½ msk oregano1 tsk salt1 fp ruccola, 65 g 1 fp färskost ramslök, 125 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha potatisvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Halvera potatis och koka i vattnet i ca 10 min.3. Chorizopanna: Skär paprika i mindre bitar och halvera tomaterna. Ta ut färsen från chorizon. Hetta upp pannan med olivolja och stek chorizofärsen på medelhög värme i ca 3 min. Tillsätt paprikan, tomaterna, pressad vitlök, oregano och salt och stek i ytterligare 5 min.4. Blanda i ruccolan och den kokta potatisen i chorizopannan och servera med ramslöksfärskosten.